dlaczego tribulus i ZMA jest nie zalecane dla młodziezy?? przeciez nie zwiekszaja one produckje testosteronu az tak wiele jak np. koksy , czy stosowanie tych supli grozi jakims powiklaniami/..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tysiące razy ten temat był wałkowany...
ale opowiem Ci...
otóż tribulusy itp podnoszą poziom testosteronu... ale tylko do wielkości max dla Twojego organizmu... a w młodym wieku masz właśnie ten max... więc nic nie podniesie... to proparaty dla ludzi starszych u któych postępuje proces obniżania się poziomu testosteronu... i im podnosi do tej właśnie max wartości...
jasne??
ale opowiem Ci...
otóż tribulusy itp podnoszą poziom testosteronu... ale tylko do wielkości max dla Twojego organizmu... a w młodym wieku masz właśnie ten max... więc nic nie podniesie... to proparaty dla ludzi starszych u któych postępuje proces obniżania się poziomu testosteronu... i im podnosi do tej właśnie max wartości...
jasne??
Willhelm
...
Napisał(a)
ponieważ w młodym wieku i tak masz duże stęzenie testosteronu a nawet jesli zostanie on podniesiony chociaz troche to i atk tego nie odczujesz jesli jestes młody ....
Tescia ardziej podnosi TT a zma jest bardziej na regeneracje , sen a podniesienie testa to juz gorzej....
Tescia ardziej podnosi TT a zma jest bardziej na regeneracje , sen a podniesienie testa to juz gorzej....
...
Napisał(a)
Wiesz Willhelmie, ja mam 21 lat, bralem juz sporo "soku" a wlasnie skonczylem Tribuplex+Endotest i czuje znaczny wzrost...
...
Napisał(a)
qrwa zapomniałem dopisać że sprawdza się w sytuacjach kiedy rozwalasz swój organizm koksem... to też jest w archiwum i dlatego na wstępie mojego postu odesłałem chłopaka do archiwum...
Willhelm
...
Napisał(a)
a zma mozesz brac, jesli masz niedobory tych mineraloow i witaminy badz jestes na nie narazony
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
'Dlaczego.. ZMA nie są zalecane dla młodzieży?'- bzdura, ZMA na każdego dobrze działa, choćby na problemy ze snem i co się z tym łączy stres
PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
...
Napisał(a)
na kazdego kto ma za malo MG i ZN
MG to ma pewnie za malo ponad polowa z nas - serduszko podziekuje :D
MG to ma pewnie za malo ponad polowa z nas - serduszko podziekuje :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!