Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
218
Też mam długie włosy i pakuję ; ) jakoś od 2 lat
W życiu bym się na łyso nie ściął, nie chciałbym żeby mi się łeb świecił jak mokremu psu jajca.
Przyzwyczaiłem się do długich i nawet na siłowni mi nie przeszkadzają.
Kiedyś długie włosy i broda to był atrybut królów [zamiast jabłka, berła itepe], coś w tym jest.
Co do metalu, to nie umiem sobie wyobrazić lepszej muzyki na siłkę, która daje takiego kopa.
Szacuny
7
Napisanych postów
308
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7227
dla każdego coś dobrego ale jakbym miał takie długie włosy, to zrobiłbym sobie cornrows'y lub zaplótł 10-20 warkoczy i na gumce z tyłu je zapiął. To jest dopiero fryz, a brudasów nie cierpie i biję ****i nawiasem ;D
do metalu typu disturbed nic nie mam sam słucham czasem
Szacuny
31
Napisanych postów
1358
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22408
W sumie kiedyś ludzie w czasach barbarzyńców nosili długie kłaki.Tak samo faceci jak i kobiety.Nikomu się zbytnio niechialo dbać o wygląd.To że teraz faceci strzygą się na krótko to kwestia tego że dbają o swój wygląd.Kobiety troche skracają,układają fryzury.A kołtuny,sierściuchy noszą długie włosy bo im się niechce ścinać, niechce im się dbać o wygląd.Przeważnie tak jest.Kiedyś mi taka klientka z pcku opowiadała że przyszedł wolontariusz żeby do ludzi chodzic pomagać.To miał długie włosy i mu normalnie tłuszcz kapał,jak wchodzil to odrazu w pcku okna otiwierali bo tak ***ało
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22
Większość życia miałem krótkie włosy ale od paru lat zapuszczałem, miałem nawet przez parę miesięcy dredy. Nie raz słyszałem brudas ale zlewam na to długie włosy są super! Niestety nie dawno ściąłem włosy z powodu łupieżu ale znów zapuszczam bo nie mogę bez nich żyć :D A co do Beckham'a to on jest metrosexualny. Jeżeli on się dobrze czuje w swoich fryzurach to ok nic mi do tego. Każdemu co innego się podoba.