Terey
...
Napisał(a)
No wlasnie powoli zaczynaja przeszkadzac (maja okolo 30 cm) i przydalo by sie je za jakis czas przystrzyc. Tutaj pojawia sie pytanie do dziewczyn, jakie fryzury podobaja sie wam u facetow (oczywiscie krotkie odpadaja) ?
Terey
Terey
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
o co lol 30 cm
jak nie chcesz miec krotkich to spoko obetnij sobie na 3mm najwyzej ze bys zmienił jeszcze zdanie to na łyso
jak nie chcesz miec krotkich to spoko obetnij sobie na 3mm najwyzej ze bys zmienił jeszcze zdanie to na łyso

Rece nie pala mi sie do roboty nie bede robił za te pare złotych
...
Napisał(a)
względny własnej samooceny decydują o tym jakie chcesz mieć włosy dłuższe wiadomo wymagają dodatkowej dbałości o nie osobiście j/w preferuje krótkie nie tylko ze względu iż prosto utrzymać je w czystośći ale dlatego ze dłuższe włosy raczej zarezerowowane są dla Kobiet
ale to już od ciebie zależy...

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
facet z długimi włosami to jak dla mnie taka ciota z wyglądu zhipisiały gnojek a co do tego czy łądnie czy nie nie mi to oceniać
długie włosy is dead kill the hipis

długie włosy is dead kill the hipis

http://img511.imageshack.us/img511/8932/70235843sy8.jpg ja nosze dres...
ROCK'N'ROLL
...
Napisał(a)
DŁUGIE WLOSY U FACETÓW ODPADAJĄ!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście moim zdaniem
Oczywiście moim zdaniem

...:: OuT Of ToUcH <-:::...
...
Napisał(a)
a mi sie podobaja TYlko faceci z dlugimi wlosami przynajmniej mam pewnosc ze nie sa to typowe pedaly z tak jak ci "na zelu"zreszta u nas jest taki boski blodnynek w dlugich wlosach kazda dziewczyna sie za nim oglada

...
Napisał(a)
co wg ciebie na zel to pedal??
to widze ze nie wiesz co oznacz to okreslenie buaha
moze komus pasowac ale ogółem to głupio wygląda bo jak koles powiedzmy slucha metalu bo pann w zespole ma dlugie to ja tez (
) to glipota bo nie koniecznie musi to pasowac a z reguly to jedt wlasnie tak ze ludzie sluchajacy ciezkiej muyzy maja dlugie klaki bo watpie ze sa kolesie co zapuszczaja tak o dla siebie
teraz jest era davida beckhama a nie winetu

to widze ze nie wiesz co oznacz to okreslenie buaha
moze komus pasowac ale ogółem to głupio wygląda bo jak koles powiedzmy slucha metalu bo pann w zespole ma dlugie to ja tez (

teraz jest era davida beckhama a nie winetu

1
Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...
...
Napisał(a)
mi sie zdaje ze te brudasy zapuszczaja te włosy zeby bardziej jeszcze smierdziec , oczywiscie to tylko moje skormne zdanie 

1
Rece nie pala mi sie do roboty nie bede robił za te pare złotych
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!