Jak napisałem do swd kiedy jest nowy nabór to napisali że można dołączyć w każdej chwili, ale mam pytanie jak bedzie wyglądało nadrobienie zaległości jak ktoś dołączy np. miesiąc po terminie? Żeby nie było tak, że będę miał zaległości i ktoś mi jakoś niedbale pokaże co mam ćwiczyć i od razu przejdę do zaawansowanych rzeczy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W sztukach walki wszystko się wielokrotnie powtarza. Spokojnie nadrobisz. I nie ma obawy, że po miesiącu przejdziesz do zaawansowanych rzeczy.
Zmieniony przez - MMA w dniu 2018-06-12 16:05:23
Zmieniony przez - MMA w dniu 2018-06-12 16:05:23
1
...
Napisał(a)
Cały czas pewnie ktoś dołącza do grupy, na początku to większy czas to nabieranie kondycji, uczenie się zadawania ciosów itp.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Mma.mkJak napisałem do swd kiedy jest nowy nabór to napisali że można dołączyć w każdej chwili, ale mam pytanie jak bedzie wyglądało nadrobienie zaległości jak ktoś dołączy np. miesiąc po terminie? Żeby nie było tak, że będę miał zaległości i ktoś mi jakoś niedbale pokaże co mam ćwiczyć i od razu przejdę do zaawansowanych rzeczy.
Techniki się ciągle powtarza i do nich wraca więc nadrobisz spokojnie. Nadrobisz bez kłopotu.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!