Tak, Kat to Maciej Zarebski, nie wiedzialem ze to wielka tajemnica :)
...
Napisał(a)
Albo już nic
Zmieniony przez - Zuberson w dniu 2010-11-14 19:11:17

Zmieniony przez - Zuberson w dniu 2010-11-14 19:11:17
Nie ćficzem nuk!
...
Napisał(a)
Jakub Mauricz już nie reprezentuje Muscular Development, dlatego ewentualne pytania proszę zadawać w innym dziale.
...
Napisał(a)
Chciałeś chyba napisać "jeszcze" bo z tego co tu wyczytałem był na zwolnieniu lekarskim i teraz wraca
Zmieniony przez - Zuberson w dniu 2010-11-16 16:42:32
Zmieniony przez - Zuberson w dniu 2010-11-16 16:42:32
Nie ćficzem nuk!
...
Napisał(a)
Szkoda. Jak dla mnie to decyzja niezrozumiała żebyś nie umożliwić powrotu autorowi zdecydowanie jednej z najbardziej merytorycznych i wartościowych rubryk. O "perspektywiczności" Jakuba już nie będę wspominał. Kuba zawsze trzymał bardzo wysoki poziom, poza który nigdy nie schodził.
...
Napisał(a)
Chlopaki nie przejmujcie sie. Jak ktos mnie nie chce, to nie bede sie na sile pchal :) Teraz biore udzial w takich projektach, ze przesada. MD to polewa na ciescie dla mnie w tym momencie :) Za jakis czas startuje ze swoja strona, a jesli macie do mnie pytania to walcie smialo na nk, fb i goldenline :) Latwo mnie znalezc w necie :) Wiecie, ze zawsze doradze i z checia pomoge :) Strata dla MD, nie dla mnie :)
...
Napisał(a)
Zayebiste posuniecie MD - gratuluje
Odrazu po odejsciu Kuby MD zaczeło sie zmieniać, niesty na gorsze. Ja już nie kupuje od września bo nie ma jednej z najlpeszych rubryk (mam na myśli rubryke Kuby) a połowa to treningi w stajni. Dobra taktyka na zapchanie pustego miejsca w gazecie
peace
Zmieniony przez - Zuberson w dniu 2010-11-18 22:03:14

Odrazu po odejsciu Kuby MD zaczeło sie zmieniać, niesty na gorsze. Ja już nie kupuje od września bo nie ma jednej z najlpeszych rubryk (mam na myśli rubryke Kuby) a połowa to treningi w stajni. Dobra taktyka na zapchanie pustego miejsca w gazecie

peace
Zmieniony przez - Zuberson w dniu 2010-11-18 22:03:14
Nie ćficzem nuk!
...
Napisał(a)
temat co wielki mod na animalpak.forum zgasił Akop'a który wbijał codziennie, bo tego denerwowało że ludzie pytan w dzialach nie zadaja tylko u niego w temacie... no coz, takiej popularnosci to fakt mozna bylo pozazdroscic...
teraz Pan Mauricz... jedna z bardziej za***istych rubryk została wywalona na rzecz kogo ? gościa co pisze felieton o dużym, głupim koksie ? bez jaj... po za tym rubryka priesta starczy, chcę se poczytać felietony to się łapię za coś innego, a tu była wiedza na talerzu...
pozdro
teraz Pan Mauricz... jedna z bardziej za***istych rubryk została wywalona na rzecz kogo ? gościa co pisze felieton o dużym, głupim koksie ? bez jaj... po za tym rubryka priesta starczy, chcę se poczytać felietony to się łapię za coś innego, a tu była wiedza na talerzu...
pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MD na allegro
Następny temat