Szacuny
17
Napisanych postów
1559
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15619
Kesiek, nie wiem co Ci się stało ale musisz zmienić swoje zachowanie na Forum. Zostałeś pogrubiony a to tym bardziej zobowiązuje. W przeciwnym wypadku pogrubienie zostanie cofnięte i bedziesz musiał opłacić abonament.
Atomic
Szacuny
10
Napisanych postów
1600
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18081
Kesieo dostałes mojego maila ,ale mimo wszystko jeszcze raz napisze CHŁOPIE OBUDŹ SIE ,a jak nie masz zamiaru to daj sobie spokój z forum i niewypisuj nonstop bzdur !!!!!!!
Moderator AKTUALNOŚCI
Zmieniony przez - FabioBB w dniu 2001-12-18 09:23:55
Szacuny
9
Napisanych postów
3277
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28471
no witam w koncu jestem co wy chcecie odemnie ? 2dni nie maielm neta a tutaj wchodze i widze ze ktos jest na mojej ksywie a ja nie moge sie logowac i takie tam dopiero w czoraj udalo mi sie zalogowac kilka razy ze ktos mnie nie lubi i złamał mi haslo na poto zeby sobie poszalec na mojej ksywie i mi zmieniac dane wszystko musialem odnowa poprawiac :( a to nie jest miłe a tu odrazu nagonka na mnie ze ja szaleje i takie tam jak nawet nie jestescie pewni ze ja to robilem tylko odrazu kesieo uspokuj sie i takie tam i nie takie leca powiedzonka zdziwilem sie i to bardzo jak to zobaczylem ale ci co na mnie polecieli mysloc ze to ja bylem odpowiedzom za to w inny sposub nie na forum tylko inaczej nie bede tutaj wymienial kto i kiedy ale mi znajomi jak sie tylko mialem neta znowu wklejali posty i mnie to zdziwilo i to bardzo jak ktos szalal pod mojom nie obecnosc ci co mnie znajom wiedzom jaki jestem i niech nikt nie owija w bawelne ze to ja a co to ma znaczyc ze jak ktos staje w mojej obronie to sie kasuje jego posty poto zeby tylko dalej jechac i sie nie zastanowic co robi? nie jaki pio ponoc stanol w mojej obronie a ktos z skasowal jego post czy to jest dobre ? zastanuwcie sie lepiej nad tym ale ja sie dowiem kto mi to wyciol i w tedy nie bedzie przepros postopie tak jak ktos postopil ze mnom a ja juz wiem jak i zrobie to po swojemu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ircowa banda :P
#kulturystyka warszawa.irc.pl
poznan.irc.pl
krakow.irc.pl
lublin.irc.pl
port standardowy 6667
ajak
kiedys czeba poszalec :)@
Szacuny
9
Napisanych postów
3277
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28471
i w koncu mam cacko do odzyskiwania haseł i mowie jeszcze raz ze jak ktos mi bedzie zmienial podpisy pod mojom ksywkom i takie tam i gadal glupoty to ja sobie poradze zawsze nawet jak bede mial znow zmienione haslo czy co kolwiek i to zeby bylo mi ostatni raz !!!!!!!!!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
137
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
1330
Sluchajcie...ja znam keska od lat bodajze dwoch czy trzech, utrzymujemy telefoniczny kontakt, ogolnie znamy sie dobrze i mowie wam: kesiek ma czasem swira ;) ale nie jest na tyle trzepniety, zeby pisac takie bzdury, to naprawde nie byl on!
Dam se za to glowe uciac!
Szacuny
5
Napisanych postów
7936
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
45419
CO TY ****A MAC JAJA SOBIE ROBISZ ZA PRZEPROSZENIEM????????
gadales ze mna na gadu gadu po tym jak nabluzgales i sie przyznales i powiedzmy ze zapomnielismy o sprawie.
Nastepnie znowu zaczales i jacys twoi znajomi rowniez.
Myslisz ze uwierze ze to nie ty????
A ta twoja pisownia jednym ciagiem w dodatku z bledami typu "chodzom", "idom" , "myslom" plus to ze sprawdzilem w archiwum i kiedys pisales podobnie ebzsensowne tematy wiec nie udawaj cwaniaczka.
LUDZIE JAK TEN CZLOWIEK MA JESZCZE POGRUBIONA KSYWE.
Szacuny
9
Napisanych postów
3277
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28471
ja sie przyznalem nie wiem kiedy i nie wal sciemy koles mi tutaj i tak dalej jak mnie nie znasz i sam jestes cwaniak a nie ja bo jak mnie poniesie to naprawde moge narobic dymu a tego ja nie chce i nie usuwaj posta jak ktos staje w mojej obronie a odnosnie mojej pisowni to zobacz na swojom a nie na mojom