...
Napisał(a)
Cześć. Mam 15.5 lat i 184cm wzrostu. Przyszedłem zapytać do kiedy się rośnie bo ostatnio mój wzrost trochę zastopował. Ostatnio byłem u lekarza i mój wiek kostny jest zgodny z moim wiekiem a nasady kości są tylko lekko zamknięte. Myślicie , że ile mogę jeszcze urosnąć i czy wy po tym wieku jeszcze rośliście i do którego roku życia się rośnie? A i co myślicie o suplementach typu arginina , mk-667 jeżeli chodzi o wyrzut hgh. Dzięki za odpowiedz
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Masz 184 cm wzrostu to nie narzekaj . Nie istnieje bezpieczny sposób, który u zdrowego człowieka mógłby wpłynąć zauważalnie na wzrost. Jedyne co możesz zrobić, to zadbać o dostarczanie dla organizmu wszystkich niezbędnych elementów + dołożyć odpowiedni tryb życia, czyli sport, sen + odpowiednie jedzenie, które dostarczy wszystkich niezbędnych aminokwasów, kwasów tłuszczowych, witamin, minerałów itp. Resztę zrobi za ciebie genetyka i fizjologia, czyli urośniesz tyle, co gdzieś tam głęboko masz zapisane.Napewno daruj sobie sarmy bo jeszcze sobie zaszkodzisz .
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jak na ten wiek jesteś b/wysoki
Możesz jeszcze urosnąć cierpliwości. Zdrowy tryb życia na pewno wskazany 

1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
wzrost mamy zapisany w genach, możesz jedynie spróbować pomagać dostarczając wszystkiego czego potrzeba do budowy zdrowo się odżywiając, ale szkoda zawracać sobie tym głowę i szukać pomocy w takich środkach
1
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
U mnie kilkanaście cm był skok 5->6klasa, później tylko 1cm i teraz już tylko gniote kręgi i spadam w dół 

1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
EmpoweredCześć. Mam 15.5 lat i 184cm wzrostu. Przyszedłem zapytać do kiedy się rośnie bo ostatnio mój wzrost trochę zastopował.
jest szansa że jeszcze spokojnie możesz kilka cm urosnąć inna sprawa że już teraz masz dobry wzrost
1
...
Napisał(a)
wpływu na to nie masz, nie myśl o tym, ile będziesz miał mieć tyle bedzie
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
EmpoweredChciałbym mieć 195cm ale chyba ciężko będzie
to pozostaje oprócz prowadzenia zdrwego trybu życia, pisanie listów do Mikołaja o wzrost i odmawianie Zdrowasiek - życzenia czasem się spełniają

nie zawracaj sobie tym głowy, ile będziesz miał tyle będziesz miał, nie masz na to wpływu
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
poszukiwany dobry fizjoterapeuta
Następny temat