Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
56
Interesuje mnie KUPNO jakiegos taniego lecz w miare przyzwoitego obciążenia. Fajnie by było jakby nie bylo betonowe tylko zeliwne :) bo chcialbym je miec na pare lat. Polećcie jakies sklepy na allegro ktore dysponuja wlasnie tanim a dobrym obciazeniem. Od razu zapytam czy jest jakas szansa zeby za no powiedzmy 150zł kupic 40-50kg zeliwnego obciazenia ??
Szacuny
13
Napisanych postów
2484
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
23923
Ja u tego Allegrowicz kupowalem i polecam. Eleganckie obcaizenie, szybka przesylka.
A i jak bedziesz u niego kupowal to najlepeij zadzwonic i dogadac sie co do ilosci i cieazaze odwaznkow.
Pozdrawiam!
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
56
Rafalsky89 wielkie dzieki szkoda ze nie toczy takich normalnych obciazen jak 5 czy 10 kg jednak u niego jakies 42 kg wynioslo by z przesylka 70zł jakeis 200zł czyli i tak duzo taniej bo liczmy ze 10kg na allegro stoi po 50zł czyli za same obciazenie daje 200zł = jeszcze jakies 50zł przesylka.
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
56
moze znajdziecei jeszcez taniej :P bede wdzieczny bo sek w tym ze kazdy sobie znajdzie obciazenie ale nie kazdy wie co to obciazenie jest warte np slyszalem ze obciazenia firmy promax wypelnione sa betonem a z tego co wiem nie pisze w aukcji z czego sa zbudowane to jak zwykly czlowiek ma to wiedziec :p
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
56
wlasnie nie wiem czy gdybym kupil lawke powiedzmy lawke marbo i zaplacil za przesylke 50zl to czy gdyby mi przyszlo kupic gryf i kupil bym tez z tej firmy i z tego sklepu powiedzmy 180cm w ktorym osobno trzeba by bylo zaplacic osobno jakies 20-30zł to czy reasumujac ogole zaplacilbym to 70-80zł czy wtedy przesylka byla by jedna powiedzmy to 50-60zł. pewnie powiecie ze jestem skapiec bo tak wszystko do zlotowki licze ale mialem na silke okolo 700zł i anigrosza wiecej a tu juz mi wychodzi ponad 700zł :)
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
56
Ja narazie potrzebuje tylko 40kg bo 10kg daje mi sam gryf 180cm. Tak interesuje sie narazie 4x10kg lub 2x10 i 4x5 wiesz jak by sie okazalo ze przy 50 zdycham to przynajniej sciagam z kazdej strony po 5 i mam 40 :P Przypominam ze jeszcze nigdy nei cwiczylem :D haha