Hej, od kilku miesięcy czuję ból w dole pleców wywołany kontuzją na treningu, chciałbym się przejść do kogoś sprawdzonego. Poratujecie? Pozdrawiam!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Hej, we Wrzeszczu przyjmował Pan Wielgus na ulicy Wajdeloty. Postać znana i dobry fachowiec od fizjo i kręgarstwa.
...
Napisał(a)
Za szybko enter nacisnąłem.
We Wrzeszczu przyjmował kiedyś Pan Stanisław lub Rafał Kociński, ja osobiście do nich chodziłem i mnie pomogli ale na kręgosłup szyjny. W Gdańsku jest też dobry ortopeda Maciej Laskowski
We Wrzeszczu przyjmował kiedyś Pan Stanisław lub Rafał Kociński, ja osobiście do nich chodziłem i mnie pomogli ale na kręgosłup szyjny. W Gdańsku jest też dobry ortopeda Maciej Laskowski
...
Napisał(a)
Cholera znowu się pospieszyłem - Kocińscy przyjmowali w środy w Domu Nauczyciela, znajdziesz ich stronę w necie.
pozdrawiam
pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dobry lekarz sportowy - pomorskie
Następny temat