Szacuny
20
Napisanych postów
672
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18387
Rozmawiałem ostatnio z moją koleżanką, która powiedziała, że na poprawienie cery dobre jest picie drożdży... Należy rozrobić troszkę więcej niż łyżeczkę drożdży na pół szklanki wody, wymieszać i wypić. W smaku troszkę przypomina woń browarka, więc nie jest najgorsze Czy to prawda, że drożdże mogą pomóc na cerę? Próbowałem tylko raz, ale wielkich oszałamiających efektów nie zauważyłem, więc może warto powtarzać to kilkakrotnie? Co o tym sądzicie?
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
304
Cześć też miałem problemy z brzydką cerą ale zacząłem stosować kąpiele z siarczanem magnezu . Zawarta w nim siarka dobrze wpływa na cerę, włosy, paznokcie, skórę. Sól Epsom oczyszcza organizm , odtruwa, odmładza, ma działanie relaksujące, działa antybakteryjnie, przeciwzapalnie. Regularnie od miesiąca używam do kąpieli siarki http://techlandlab.pl/sklep/siarczan-magnezu/ i muszę powiedzieć że efekty są zdumiewające !
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
też słyszałem o drożdzach- po pierwsze picie drożdzy,
po drugie smarowanie sobie nimi twarzy- coś ala maseczka z drożdzy
kiedyś stosowałem to drugie, i nie powiem były efekty
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja biore ten koks w postaci tabletek ale żeby mieć dobre efekty wypadałoby przedawkować.....ale spoko od tego się nie umiera hehe
Niedługo sam spróbuję tych drożdzy z wodą sobie zrobić...
Szacuny
20
Napisanych postów
1652
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16945
ja polecam tabletki "Dromin" zawierają one drożdze z kompleksem skł. mineralnych co znaczynie wpływa na polepeszenie cery ,włosów lub pazkonci oczywiście to od wewnątrz natomiast od zewnątrz polecam maseczke firmy Soraya z drożdzy prowitaminą B5 i cynkiem po paru takich znacznie polepszy się jakośc skóry jej koloryt ,elastyczność i matowość pozdro------->