Witam! :) Dorsz to jakościowa rybka? można śmiało jeść?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
można.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Z wyjątkiem pangi i tilapii wszystkie inne ryby będą dobrym rozwiązaniem. Najlepiej świeże. Można kupić większą ilość z promocji i zamrozić. Ew. mrożone filety, jedna wtedy zwracaj uwagę na ilość glazury i dodatki fosforanów. Mimo wszystko lepiej będzie dąć jakaś tłustą rybę, np łososia, śledzia, pstrąga.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Moja ulubiona chuda rybka, wychodzi dość tanio, mało glazury i baaardzo smaczna. Nie mogę się przekonać do dobrych tłustych ryb, za to dorsz jak najbardziej na propsie.
...
Napisał(a)
Na pewno jest w smaku najmniej rybi w porównaniu do bardziej tłustych ryb. Powinien pasować osobom, które za rybami nie przepadają.
...
Napisał(a)
Domer- jakie w miarę tłuste/ dobre jakościowo rybki polecasz? Chce się przekonać do tego ale jakoś nie mogę. Jedynie co szamam to właśnie dorsz, tilapie z chudych i raz w tygodniu na kolacje makrele wędzoną, pzdr
...
Napisał(a)
Na pewno właśnie makrela, łosoś, pstrąg, śledź, halibut, karmazyn, sardynki/szprotki (również jako bardzo dobre źródło wapnia).
...
Napisał(a)
Wszystkie ryby hodowlane prawdopodobnie nie są zbyt dobrej jakości, jednak tych dwóch lepiej unikać zdecydowanie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!