Szacuny
5
Napisanych postów
437
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
12260
Mam ogromny problem z comiesięcznymi poszukiwaniami Waszej gazety, tymbardziej, że wykonuje roczny plan treningowy i tymbardziej mnie to irytuje bo mogę nie zdąrzyć z kupieniem na czas. Poszukiwania zawsze zaczynam 27 dnia każdego miesiąca i zajmują one od 3 do 5 dni podczas których zjeżdżam 3 empiki, 5 dużych salonów prasowych i pytam w kilkunastu kioskach (a nie mieszkam aż w takim zadupiu bo w Katowicach). W końcu trafiam, tylko najgorsze jest to, że każdego miesiąca w innym miejscu, a ile muszę się nagadać, że nie chodzi mi o KIF tylko o SDW, pare razy zdarzyło się, że kioskarka próbowała mi na siłę wcisnąć KIF-a mówiąc: "a co za różnica?" - tragedia. Chyba się zdecyduje na prenumeratę. Czy prenumerata dochodzi na czas, wcześniej czy później, żebym się już tak nie musiał co miesiąc irytować. Ale abstrachując od tego czemu są aż takie problemy z dostępnością?
Szacuny
5
Napisanych postów
437
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
12260
Dokładnie Malphas już nuży mnie ciągłe tłumaczenie kioskarkom, że dla mnie jednak istnieje różnica między tymi gazetami i chcę dostać tą o którą proszę.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
hehehe.. a u mnie jest tak, że w kiosku jest tylko jedna z tych dwóch gazet - nigdy obydwie!!
nawet kiedyśpokazałem w najbliższym, że nie chodzi mi o KIF tylko SDW i czy by pani nie mogła mi tego sprowadzać, a ona powiedziała, że to jakieś limitowane jest.. nie wiem o co chodzi, ale też zawsze szukam..
w Biedronce są obie gazety - jest samoobsługa i można przejrzeć, wybrać..
a z prenumeratąmoże wyjść drożej - bo gazeta jest tańsza, ale za przekaz zapłacisz.. no i prenumerata jest na 3 miechy tylko :(
ps
jak po tylu poszukiwaniach znajduę SDW, to potem cały numer "zjadam" w 2 dni.. to źle czy dobrze??
albo jak jest słaby numer, to jestem zwiedziony - tyle zachodu a tu takie coś..
Szacuny
7
Napisanych postów
1166
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
60734
Jeśli chodzi o dostępnośc gazyty w bydgoskich kioskach ruchu to udało mi sie znaleźć jedynie jeden który prowadzi sprzedaz.
W Empiku nigdy nie ma problemu.Gazeta jest regularnie 29-tego lub 30-tego każdego miesiąca. To samo tyczy sie salonów prasowych w marketach (tutaj zazwyczaj jest kilka egzemplarzy dlatego nalezy sie śpieszyc).
Bardzo dobrym rozwiązaniem jest prenumerata. NIe wiem jak kolega wyzej to przeliczył ,ale prenumerata wychodzi taniej niz comiesieczne zakupy w kiosku.
Prenumerata KiF Sport dla Wszystkich:
* półroczna -36zł
* roczna -72zł
Wypełniony blankiet wpłaty znajduje sie w każdym numerze.
Szacuny
3
Napisanych postów
548
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4954
Mam prenumeratę roczną. Zawsze dostaję na czas, chyba przed tym, jak trafia do punktów sprzedaży. I wychodzi chyba taniej. 72,00 zł na rok, więc po 6 zł za 1 magazyn. A na okładce jest chyba cena 6,99 o ile się nie mylę. No i zaoszczędzić można czasu na szukanie i nerwów :P
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1541
Witam ja i mój kumpel mieliśmy podobny problem zawsze jak chodziliśmy do kiosku się pytać czy jest gazeta to babka nam próbowała wcisnąć coś innego w naszym przypadku to był Mens Helth czy jak to się nazywa dokłdnie nie wiem i co miesiąc ten sam problem zawsze to samo babka jakaś wyjątkowo nie kumata no ale cuż nie wiem co by było jak by miała kif a my byśmy chcieli sdw chyba by się dała porąbać na kawałki. Dopiero poszliśmy do innego kiosku tam też nie było ale babka powiedziała że jak chcemy to nam będzie załatwiać co miesiąc i od tej pory już nie było takich problemów. Ewentualnie mogę kupić gazetę w mieście bo codziennie jeżdzę do szkoły a tam już nie ma żadnego problemu!!!!!!!! :)
"Sens życia,to nie zwykła, szara egzystencja, przetrwanie, ale parcie do przodu, windowanie się do góry, osiąganie czegoś, zdobywanie