Witam, od 3 dni przyjmowałam DOXYCYCLINU. Po kilka godzinach wyczułam ból w gardle, przelyku i żolądku. To była zgaga, oraz podraźniony przelyk i żołądek. Cały koszmar zaczęł się następnego dnia. To było nie do wytrzymania. Wyczuwałam silny ból, przy polykaniu nawet wody mialam takie wrażenie że łykam kamień i wyczuwam jego ruch po przełyku. A przy dotarciu do żołądka mialam takie wrażenie że cały żołądek i przełyk jest razwaleny i strasznie boli. Bół nasilał się.... dodał się przy malejszem ruchu kłujący. Całą noc nie mogłam zasnąć. Trzeciego dnia wieczrem zaczęłam wyczuwać że odchodzi mnie krew od głowy i zaraz zemdleję... Nigdy coś podobnego nie miałam. Owszem miałam zgagę, ale to można było przeżyć. Odstawiłam ten lek i odrazu poczułam się lepiej, ale nie do końca. Dalej mam ból w przełyku u zołądku jak coś jem, lub śmieję się. Dodam, że piłam ten lek od ANAPLAZMA (po ukąszeniu kleszcza) i rano przed jedzeniem za 40 min piłam MULTILAC. Proszę o opinię.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Myślę że nie jest to pytanie do trenera czy dietetyka. Najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli udasz się do lekarza. Pozdrawiam.
Pozdrawiam,
Inez Gorońska Mistrzyni Polski Bikini fitness
https://www.instagram.com/inezgoronska/?hl=pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!