Szacuny
78
Napisanych postów
8346
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
180203
Nigdy ni emialem takiego drazka ale widac ze jest solidnie zrobiony.Gdybym mial kase pewnie bym w taki zainwestowal radze Ci kupic.Mam kilka rzeczy z marbo i do tej pory sprawdzaja sie doskonale.Kup napewno nie pozalujesz:)
Szacuny
1
Napisanych postów
77
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1497
jesli chodzi o kolki to zalezy od tego jaka masz sciane, jesli bedzie to np cienka scianka dzialowa to i kolek musi byc krotszy niz grubosc sciany bo by przeszedl na wylot
http://chomikuj.pl/Durki <--kulturystyka, sporty siłowe i sztuki walki, filmy, gry, Dragon Ball etc, WBIJAJ
Szacuny
9
Napisanych postów
1339
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16534
mozesz o kupic, taniej nie znajdziesz. co do kolkow to zalezy- polecam kotwy stalowe zakrecane na klucz oczkowy. trzymaja bardzo dobrze i nie musza byc wcale dlugie (pojdziesz do jakiegos marketu i wybierzesz takie jakie ci odpowiadaja).
Zmieniony przez - barthez84 w dniu 2010-01-02 14:15:46
Szacuny
10
Napisanych postów
1121
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
27996
5.Drążek D002
Solidna konstrukcja samego drążka, wygodny rozstaw poręczy,dobra wytrzymałość. Jedyne co myślę że można by zmienić to dołączenie do zestawu bardziej solidnych, dłuższych i grubszych kołków, bo na tych standardowych to nie proponowałbym tego wieszać, sam tak zrobiłem to po kilku ćwiczeniach stwierdziłem, że zastosuję grubsze kołki z solidnego materiału i tak zrobiłem, dowierciłem też dwie dodatkowe dziury na środku i zastosowałem dodatkowo 2 kołki. Teraz drążek solidnie jest przymocowany do ściany i po kilku treningach osób ważących ponad 90 kg ani nie drgnie.
Szacuny
3
Napisanych postów
411
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6136
w poniedziałek zamawiam na allegro ten drążek :) myślę że będzie się dobrze sprawowal :) myślałem jeszcze nad drążkiem od keltona ale czytałem opinie że osoby powyżej 90 kg niepoćwiczą sobie zbytnio na nim bo się wygina.. a ten jest chyba solidniejszy
Szacuny
3
Napisanych postów
411
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6136
a i jeszcze jakie kotwy stalowe będą wg was najlepsze do tego drążka??
wyżej kolega napisał że kotwy stalowe zakręcane na klucz oczkowy...
a taki zwykła kotwa jednorozporowa zda egzamin???
http://www.tz-amex.pl/index2.php?m=4&url=str
Zmieniony przez - mario4232 w dniu 2010-01-02 17:12:33
Szacuny
26
Napisanych postów
1538
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15207
dokładnie taka jest ok, dziwie sie ludzom co wieszają sprzęt na plastikowych dyblach. ja na takich kotwach mam drążek poręcze i wyciąg i ni ma*****a żeby sie coś ze ściany oderwało.
średnica 10mm i długość 60mm bedą aż nadto wystarczające więcej niż 4 nie ma co dawać.