Witam, od jakiegoś roku mam taki dziwny problem, że końcówka dużego palca lewej nogi jest zdrętwiała, mam tam słabsze czucie. Z tego co pamiętam to zaczęło się to podczas mojej tygodniowej pracy w magazynie, trochę dźwigania tam było. Czy to coś z kręgosłupem? Która część kręgosłupa jest odpowiedzialna za unerwienie tego miejsca? Mam też tak, że jak leżę na płaskim i twardym to lekko boli kręgosłup tak w połowie przy przesuwaniu się po podłodze. Czy możecie coś doradzić oprócz wysyłania do lekarza?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam,
może to być problem z kręgosłupem - odc krzyżowo-lędźwiowy .
Drętwienie nogi najczęściej świadczą o dyskopatii odcinka lędźwiowego kręgosłupa, fragment tarczy międzykręgowej uciska na włókna nerwowe wychodzące z rdzenia kręgowego.
Jednak to tylko gdybanie,żeby to potwierdzić - należy wykonać dodatkowe badania np MRI .
Pozdrawiam.
może to być problem z kręgosłupem - odc krzyżowo-lędźwiowy .
Drętwienie nogi najczęściej świadczą o dyskopatii odcinka lędźwiowego kręgosłupa, fragment tarczy międzykręgowej uciska na włókna nerwowe wychodzące z rdzenia kręgowego.
Jednak to tylko gdybanie,żeby to potwierdzić - należy wykonać dodatkowe badania np MRI .
Pozdrawiam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!