Szacuny
10
Napisanych postów
1025
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2631
jak na razie to mi wyglada na typowe rozgrywki wewnętrzne. Firmy, które nie bardzo mogą sie przebić i wybić starają się cos wyciągnąć na człowieka, który robi interesy na wszystkich kontynentach.
Shorta znam osobiście i jestem pełny uznania dla jego wiedzy.
Przystoi aby Ojczyzna droższa nam była niz my sami sobie.
Szacuny
2
Napisanych postów
6967
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
51337
Linki wygladaja wiarygodnie... co nie zmienia faktu ze znam sporo osob wypowiadajacych sie wrecz z nabozna czcia o IBA. P.Shortta nie znam, lecz trudno przejsc obojetnie kolo Orderu Orla Bialego. Za duzy mam szacunek dla prawdziwych zolnierzy.
PROUD TO BE STEROIDS FREE
trenować jak myśląca maszyna, walczyć jak myślące zwierze
Szacuny
10
Napisanych postów
1025
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2631
Terczyńskiego nie znam, a przynajmniej nazwisko nic mi nie mówi. Znam za to osobiście, od dobrych kilkunastu lat, Shortta. Znam też ludzi, którzy go znają jeszcze lepiej ode mnie i wszyscy są pełni uznania dla jego wiedzy w zakresie BG.
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
70
to w kwestii Bryla, co by się nie zgubiło wrzucę jeszcze link do tego materiału z Kupsem, który wrzucałem też do tematów zwiazanych z Combat 56. Kups odpowiada na kilka pytań związanych z Bas i Brylem.http://lookr.tv/player.php?id=942
Don't push it. Or I'll give you war you won't believe...
Szacuny
77
Napisanych postów
11983
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
79498
No cóż zdarza się.Ochrona w Polsce to generalnie syf,cieciownia,w dużym stopniu ludzie z grupami inwalidzkimi i emeryci psują renomę zawodu (jeśli w ogóle o takiej można mówić ) i tylko nieliczne firmy trzymają poziom.Tak,to jest ten sam pan.
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56957
Ma syna, z dokładnie tym samym imieniem, nazwiskiem i tytułem.
Podobno starszy jest bardzo ok, takie opinie słyszałem. Ale młodszy to kombinator udający rozgarniętego człowieka, a tak naprawdę czuć się dało że niezłe wałki tam odchodziły.
Byłem tak krótko, i bardzo źle wspominam z nimi współpracę, chyba najgorsza praca jaką miałem.
Szacuny
10
Napisanych postów
1025
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2631
Polecam zwłaszcza: " Chciałem zapytać, czy „Życie Akademickie” nie byłoby zainteresowane artykułem lub wywiadem ze mną? Jako student AWF czułbym się wyróżniony taką możliwością. Z wyrazami szacunku, Bartosz Bryl" http://zycie.awf.wroc.pl/nr120/34-120.html