Witam ! :) Nie wiedzialem gdzie ten temat zabardzo umiescic ale spruboje tutaj.. :) A wiec problem jak w temacie siedze sobie leze i czuje ze drga mi palec (kciuk) nie wiem czym ejst to spowodowane moze za malo witamin ale jakich.. ? Jesli ktos kuma dlaczego tak sie dzieje niech napisze.. Mam tak od tygodnia mniejwiecej.. :P
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie uszkodziłeś go kiedyś?
Może coś chce od ciebie
.
Może coś chce od ciebie

1
Codzienny trening w drodze do chwały bo świat jest za duży żeby być małym.
...
Napisał(a)
Mam 16 lat. Hmm skurcze nigdy czasem dretwienia ale to bardzo zadko jak raz w tyg to max .. Najczesciej przytrawialy sie przy spaniu.. A ten palec to dziennie mi tak jakos drga dziwne :PP
1
...
Napisał(a)
wsadz go w dvpe moze pomoze
ps: od kiedy tak masz? miales tak juz kiedys? miales jakis/e kontuzje palca?

ps: od kiedy tak masz? miales tak juz kiedys? miales jakis/e kontuzje palca?
...
Napisał(a)
kiedyś miałem coś podobnego i lekarz powiedział że to coś może być z kręgosłupem
może go przeciążyłeś jakoś ostatnio czy coś
ja miałem lekkie bóle w odcinku szyjnym i drgania w palcu, a kiedy wszystko z kręgami było ok to i drgania przeszły

może go przeciążyłeś jakoś ostatnio czy coś

...
Napisał(a)
Mnie nic nie boli nigdy nie mialem zwichniecia ani zlamania. Davidoo napisalem ze mniejwiecej tydzien :P
...
Napisał(a)
aa sory nie zauwazylem
hmmm arni moze i ma racje moze masz cos z kregami/kregoslupem/odcinkiem ledzwiowym uszkodzone/nadwyrzezone i to powod do drgan
moze chce ci wskazac droge do skarbu

hmmm arni moze i ma racje moze masz cos z kregami/kregoslupem/odcinkiem ledzwiowym uszkodzone/nadwyrzezone i to powod do drgan

moze chce ci wskazac droge do skarbu

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Typ wysiłku a poziom testosteronu.
Następny temat