Jak w temacie. Jak się biję (po i przed też) to mam drgawki lekkie (nie żebym sparaliżowany leżał na ziemi, ale się troszke trzęse), nawet jak w 100% wiem, że wygram... Czemu tak się dzieje? Jak to pokonać?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
skad takie zalozenie ze wiesz ze w 100% wygrasz....nigdy nie można lekceważyć przeciwnika.... A to co sie tobie załącza czyli te drgawki to strach przed walką, ale takie drgawiki występują u różnych osób w różnych sytuacjach nie tylko przed i po walce...
...
Napisał(a)
jesli drgawki masz ze strachu to spokojnie:) Wiecej sparingow i z czasem samo przejdzie.
...
Napisał(a)
Mi ręce zawsze latają jak skończe się bić, czyli po walce. Podejżewam że to kwestia skoku adrenaliny.
...
Napisał(a)
Jak wiesz, ze "na 100% wygrasz", to po co te newry? :) To kwestia nerwów, skoku adrenaliy. A walce jesteś jaki? Spiety, nerwowy czy bardziej rozluźniony?
...
Napisał(a)
W walce jestem rozluźniony. Czasem się wie, że się na 100% wygra
A nerwy? Nie boję się, ale po prostu drgawki same przychodzą, nawet jak nabije jakiegoś kozaka 

...
Napisał(a)
Dlatego ja walcze zawsze po pijaku i nawet przed treningiem wychylam pol litra i zadnych drgawek nie mam jestem rozluzniony jak Bruce Lee czy Tong Po 

...
Napisał(a)
Bahamut, przed walką pół litra w trakcie walki drugie pół, a po walce ile się da
hehe

...
Napisał(a)
Najgorsze jest tylko to ze czasem nawet zanim wyjde do walki, albo nawet jak niema przeciwnika, to mam często nokdauny a nawet K.O 

...
Napisał(a)
Ja tam po treningu zawsze ze zmęczenia mam mały "syndrom muchameda"- ręce trzęsą mi się jak w delirce 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!