Witam. Doznałem 3,5 miesiąca temu złamania dwukostkowego z przemieszczeniem . W noge wsadzono mi drut K oraz śrubę kaniulowaną . Przez 3 tygodni miałem szynę i następne 8 tygodni gips . Po zdjęciu gipsu miałem rehabilitację . Pod jej koniec spuchła mi ta kostka skąd wystaje drut i strasznie mnie piekła . Zakryło wtedy wystający drut (opuchlizna zakryła) . Od tego czasu minęło 2 tygodnie kostka wgl mnie nie boli , opuchlizna schodzi ,ruchomość stawu mam dobrą . A druta nadal nie ma ! Czy jest możliwe że podczas ćwiczeń mógł się gdzieś przesunąć pod skórę ( lub kiedy przebywał pod opuchlizną ) . ? . Dodam że ropiało mi to a teraz od czasu do czasu leci mi tylko osocze zwykłe. Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie a mieszkam dość daleko
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!