Cześć. Przyszedłem z problemem jaki wiążą się duże stopy. Mam 16 lat 187cm wzrostu i rozmiar mojego buta to 49, 50 w zależności od marki. Lewa stopa ma 32 cm a prawa 31,5. Pytanie brzmi: ile moja stopa jeszcze może urosnąć? Martwię się gdyż już jest problem z kupowaniem butów.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A skąd my mamy wiedzieć ? Możemy obstawiać ze już raczej dużo nie urośnie
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Pewnie duzo już nei urosnie, moze będziesz koszyakrzem.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
No że problem z kupowaniem to oczywiste bo to rozmiarówka już niestandardowo, natomiast to czy urośnie i ewentualnie ile nie sposób jest określić.
...
Napisał(a)
Bozi trzeba się zapytać.
Zajmuję się sprzątaniem w szkole zawodowej. ZS27. Ul. Rzymowskiego 38. Warszawa.
...
Napisał(a)
Unknown_old_userNie masz co się denerwować
Na basenie będziesz najszybszy
Dobre. Hehe
Zajmuję się sprzątaniem w szkole zawodowej. ZS27. Ul. Rzymowskiego 38. Warszawa.
...
Napisał(a)
Jakby nie było duża powierzchnia stopy będzie działać trochę jak płetwa ale czy ma to znaczenie dla autora to nie wiem 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!