Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
95
Chciałem sie poradzić w sprawie odżywiania. A jest to związane z pracą, co troche komplikuje sposób i pory odżywiania. Zacząłem spadać z wagi i troche mnie to dobija, bo jak sobie pomyśle że tak ładnie łapałem kilogramy a pracy przecież nierzuce. Chodzi o to że pracując po 8-10h mam tylko jedną przerwe. I mam pytanie co jeść przed pracą, co jeść w przerwie ( mam czasu ok 10-15 minut ) a co po pracy ażeby nietracić masy a nawet przybierać jeśli to jeszcze możliwe. Z góry dzieki.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Przed praca sniadanie obgate w ww, bialko i zdrowy tyluszcz. W pracy mozesz posilek ze soba brac, 15min mozna ja bym zjadl A jak nie zdarzysz to gainer.
Szacuny
26
Napisanych postów
1092
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4309
Zjedz w czasie tej przerwy to, co lubisz jeść(oczywiście ma mieć dużo białka, węglowodanów i tłuszczy). Wtedy sie wyrobisz w czasie. Przynajmniej ja tak mam. Jak jem coś dobrego, to 10 minut spokojnie wystarczy, a jak coś mi nie smakuje, to czasami jem dłużej jak 30 minut.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
95
I jeszcze jedna sprawa, czy można zamiast gainera wymieszać kakao rozpuszczalne z białkiem serwatkowym?? Wiem że nie to samo wyjdzie ale chodzi o kase, ale pytanie jest czy efekt będzie podobny i czy można takie mieszanki robić??