Potrzebuje czegoś co by miało dużo zdrowych węgli a miało małą objętość, coś w stylu jakiegoś batona energetycznego jednak coś co mógłby na stałe włączyć do diety. Ma ktoś jakieś pomysły ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dobre sa batoniki owsiane np Energy Oat Snack. Poszukaj tez przepisow w necie bo samemu mozna je robic
...
Napisał(a)
Ktoś ma może jeszcze jakiś pomysł ? Muszę dobić około 80 g węgli a nie dam rady już jeść więcej objętościowo ryżu czy makaronu.
...
Napisał(a)
rozumiem ze snickers odpada bo jedzac jednego dziennie zalejesz sie tluszczem?
makro sie liczy!
...
Napisał(a)
Też o tym myślałem ale sam nie wiem jak to jest. Chłopaki z Warszawskiego Koks-a twierdzą że kaloria to kaloria i nie ma znaczenia czy ryż czy snickers ale w końcu snickers ma dużo węgli prostych które organizm jak szybko nie wykorzysta to się odłożą ? Najlepiej by mi było wszamać przed lub po treningu snickers-a ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie biorąc pod uwagę że robię masę i jestem endo.
...
Napisał(a)
mój wpis to sarkazm. nic ci sie nie stanie jesli diete w 75-80% bedziesz meic czystą a dobijesz kcal czyms innym
makro sie liczy!
...
Napisał(a)
A moze poprostu jakis gainer ? sam mam ten problem i chyba rozwiaze go przy pomocy gainera w trakcie treningu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!