Witam!Czy ktos z forumowiczow ma jakies informacje na temat tej dyscypliny? W zwiazku z problemami z kolanami (chrondomolacja rzepki czy cos takiego :P) nie moge intensywnie biegac natomiast rower i plywanie jest bardzo wskazane. Chcialbym sie dowiedziec czy sa zawody tego typu, czy moze ktos z forumowiczow w nich uczestniczyl lub ma jakas wiedze na ten temat? Z gory dziekuje za pomoc!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
raz jadac na rowerze wpadlem do potoku... ale czy to takie dobre dla kolan jest to nie wiem
a tak serio to jak masz problemy z kolanami to sie nie zastanwial w jakich zawodach startowac tylko sie tym sportem amatorsko baw.

a tak serio to jak masz problemy z kolanami to sie nie zastanwial w jakich zawodach startowac tylko sie tym sportem amatorsko baw.
...
Napisał(a)
Ale to nie jest jakas dozywotnia kontuzja :P A wlasnie jazde na rowerze i plywanie polecil mi ortopeda w ramach rehabilitacji. Zawody to po to, zeby miec wieksza motywacje do treningu. Jesli ktos wie wiecej o tym sporcie to niech sie podzieli informacjami :)
...
Napisał(a)
Dlatego w temacie napisalem znaki zapytania... Wiem ze duathlon to biganie+rower ale czy jest jakas dyscyplina rower+pływanie??
...
Napisał(a)
Szczerze mówiąc nie spotkałem sie z czymś takim. Ale polecam zająć się kolarstwem a dla zwiększenia motywacji wziąć udział w jakichś regionalnych zawodach np. w związku z jakimś świętem. Na zawodach w pływaniu 3/4 ludzi pływa od dziecka i bardzo trudno jest im dorównać.
...
Napisał(a)
z tymze lekarz na pewno mial na mysli wysiłek rekreacyjny a nie zabawe w zawody
co to za kontuzja ?
ps. jak to mowią: sport to najkrótsza droga do kalectwa
Zmieniony przez - daro_85 w dniu 2005-07-19 21:36:15

ps. jak to mowią: sport to najkrótsza droga do kalectwa

Zmieniony przez - daro_85 w dniu 2005-07-19 21:36:15
najważniejsza jest determinacja!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!