No, moze nie wszystko, ale powoli uzupelniaja asortyment. Za to ceny sa masakryczne - o 1/3, czasem nawet o polowe nizsze niz w normalnych sklepach.
...
Napisał(a)
Nowy oficjalny sklep internetowy Trec-a w Irlandii .
Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej 50euro oraz gratisy.
zapraszamy!
Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej 50euro oraz gratisy.
zapraszamy!
...
Napisał(a)
Polecam Nutrition World - co na stronie jest każdy widzi, warto się wybrać do Ennis jesli nie macie daleko - szeroki wybór, dużo rzeczy, których w sklepie internetowym nie znajdziecie (np. akcesoria Harbinger - zajefajne), sprzęt do SW + kapitalna obsługa, Paweł i Robert wiedzą o co chodzi w temacie... pozdro chłopaki!!!
Są suple, jest zabawa...
...
Napisał(a)
Zapomniałem - niedługo w NW produkty Ultralife czyli ni mniej ni więcej tylko... Dorian Yates (będzie Nox Pump i Lean Gain tylko pod innymi nazwami, Pump ma kosztowac około 45 jurków
DDD

Są suple, jest zabawa...
...
Napisał(a)
Witam!
Jest tu ktoś z Dublin 1 ?;> Który śmiga na siłownie markievicz? ;>
Szukam doświadczonego kolegi , doświadczonej koleżanki co by popatrzyli na moją technikę i pomogli w ogólnym rozwoju : )
Biorę się ostro za siebie yeah ;] Wszystko ustalone BTW/trening/suplementy (które muszę zakupić jeszcze tylko nie wiem gdzie znajdę tanie sklepy/online)
Jest tu ktoś z Dublin 1 ?;> Który śmiga na siłownie markievicz? ;>
Szukam doświadczonego kolegi , doświadczonej koleżanki co by popatrzyli na moją technikę i pomogli w ogólnym rozwoju : )
Biorę się ostro za siebie yeah ;] Wszystko ustalone BTW/trening/suplementy (które muszę zakupić jeszcze tylko nie wiem gdzie znajdę tanie sklepy/online)
...
Napisał(a)
W Dublinie nie mieszkam, ale suplementy polecam on line z bulkpowders.ie świetna jakość i cena, pozdrawiam :)
>> JUICE IRELAND TEAM <<
...
Napisał(a)
Zbieram sie do zakupu na bulkpowders jezeli ktos chce wygenerowac kod polecajacy to skorzystamy oboje 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!