Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
66
witam
od niedawna mieszkam w Irlandi,a dokladnie w Dublinie.W pol chodzilem na silke bardzo regularnie i tutaj tez zaczalem. Pytanie jest gdzie najlepiej zaopatrzyc sie w jakies dobre odzywki w dobrej cenie? Jezeli macie jakies fajne info to dawajcie.. z gory dzieki
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1561
Już wkrotce otwarty bedzie pierwszy w Dublinie sklep z odżywkami i suplementami, prawdopodobnie przez obecnych dystrybutorów Treca.Dokładna ulica to Moore St Mall 58-66 Parnell St. Dublin1 Pod Lidlem.
Poki co pozostaje tylko zamowienie internetowe w Trecu bądz telefoniczne Olimp. Zależy od Ciebie, która firma Ci odpowiada..Jeśli chodzi o ceny to Trec dotrzymal slowa i ceny w euro sa niemalże dokładnym przelicznikiem ze złotówek, natomiast Olim przycina i to całkiem niezle.Nie weim jak będzie to wyglądać w tym sklepie ,ale zobaczymy:)
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
66
o to chodzi ze nie chce treca nawet za darmo poniewaz oprocz ladnych opakowan i cen jak za zapalki,te odzywki nic nie wnosza :( -probowalem i dzieki!!! poszukam czegos jeszcze,ale dzieki....
Szacuny
6
Napisanych postów
6577
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25581
Elo.Dotychczas kupowalem produkty z treca i jakoś poprzez opinie kolegów wierzyłem,ze to dobre produkty do ostatniego czasu kiedy po dluzszej przerwie od suplementacji wznowiłem i zamówilem sobie całą game produktów.
Efekty (uboczne)-jablczan kreatyny mnie przymocował do toalety na krótkiej smyczy (dobre kilka razy dziennie) i gainer hard mass 3000 smakował jak smakował,ale wogóle sie nie mieszał.
Zona brala l-karnityne i cla plus cos tam jeszcze przez ponad miesiąc włącznie z dobrą dietą wysokobiałkową nastawioną pod redukcje.Zero efektów pomimo ogromnych starań.Cenowo odzywki z treca stoja nijak pomimo duzej gamy..Zachwalam sobie ostatnio produkty Biogenixa,których nie moglem nigdzie wczesniej tu znalesc, a obecnie pomimo faktu ze mam te produkty to zaznacze również,że cena jest świetna.
Gość u którego sie zaopatruje ma fajną game produktów począwszy od olimpa koncząc na sprzętach z universala i wszystko to w cenach,któych w Dublinie/Irlandii nie spotkałem.
Jesli ktoś by chciał to namierzyć można przez kontakt na stronie energy23.com
Realizacja zamówienia w moim przypadku w Dublinie trwała jeden dzien.
Pozdrawiam.
Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
381
wlasnie odebralem pierwsze zamowienie z ENERGY23 i moge powiedziec ze jestem zadowolony i to bardzo :) zamowienie dostarczone w niecale 24h i gosc zajmujacy sie sprzedaza ma naprawde fajne pojecie o tym co robi-jego wyglad swiadczy o doswiadczeniu-plus dla sprzedawcy!!! oprocz tego maja fajny wybor odzywek w dobrych cenach. DUZY+
ps.2 miechy temu kupowalem z treca- kupilem nitro bolon :( zjadlem 2 wiadra i co?...najadlem sie tylko :(
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
66
no wlasnie cos mi sie obilo o uszy to energy23,kilku znajomkow kupowalo u niego,podobno ma fajny wybor i ceny. pewnie sprawdze ale jak ktos ma cos jeszcze to chetnie sprawdze
"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would
understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
47
widze ze ladnie przpisane ceny z cennika energy23 :) ale jest mila wiadomosc,bo juz niebawem olimp bedzie DUZO TANSZY w nowym sklepie intern na energy23.com
Szacuny
1
Napisanych postów
19
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
149
nie piszcie prosze gdzie i jak ktos ma robic zakupy!!!!! kazdy kupuje gdzie chce i co chce poniewaz istnieje cos jak ,,wolny bybor,, ktos chce kupic treca kupuje treca,ktos chce olimpninutrition kupuje u nich,ktos chce produkty energy23 kupuje na energy23!!! diakon85 Twoj post jest very bad!!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
66
dzieki za podpowiedzi gdzie kupowc!!! zrobilem zamowienie w sklepie ENERGY23. Ceny super,naprawde duzy wybor i fachowa porada free-polecam wszystkim. pan z energy niczego sobie :) moze kiedys bede tak wygladal :)