Witam serdecznie pytanie takie z ciekawości wysypało kogoś z was po tym antybiotyku bo mnie nieźle wysypało ;
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
widocznie jesteś uczulony na dany antybiotyk,idź do lekarza żeby Ci zmienił na inny
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
no własnie nie potrzebnie go w ogóle brałem bo w czwartek złpała mnie jako taka gorączka zachorowałem w sobote mi jakoś przeszła w sobote na wieczór babcia miała ten duomox i właśnie mówila żebym wzioł a ja mówiłem że nie bo antybiotyk to zuo ale nalegała więc wziełem w niedziele tak samo wziełem ale już się czułem elegancko i dzisiaj wstałem a tu wysypany xd
Zmieniony przez - Montownik w dniu 2010-05-17 21:12:27
Zmieniony przez - Montownik w dniu 2010-05-17 21:12:27
...
Napisał(a)
Antybiotyki bierze się wg wskazań lekarza a nie babci
No chyba, że babcia jest lekarzem 

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
duomox jest antybiotykiem ktory zabija rozne bakterie , a nie na goracze , ja teraz ialem kuracje i nic mi nie wychodzi po nim :O
...
Napisał(a)
duomox a wlasciwie amoksycylina moze wywolywac reakcje alergiczne (czestotliwosc wstrzasu jest dosc duza dlatego gratuluje rozumu w samodzielnym braniu antybiotykow)
...
Napisał(a)
Antybiotyki przyjmowane bez wiedzy lekarza - standard w PL. Jak Cie wysypalo - wez calcium + zyrtec/alertec/flonidan/claritine lub jakis inny przeciwalergiczny lek i bedzie dobrze.Reakcje alergiczne zdarzaja sie bardzo czesto po antybiotykach.Nie jestes wyjatkiem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!