Witam jetsem po wyrwaniu zeba i doszlo do pewnych komplikacji i jestem zmuszony brac duomox 1000 biore 3g na dobe czy ten antybiotyk ma cos wspolnego z brakime ogolnej sily nie dam rady nic zrobic czuje sie oslabiony i ze spadkiem masy ? czuje sie tak strasznie maly i tak jak bym wysychal niewiem czy to moja wyobraznia czy nie bo juz od 3 dni nie bylem na silce nie bralem Xpanda z jedzeniem tez srednio bo nie dam rady jesc jedyne co to serki wiejskie itp bo kurczaka nie pogryze. prosze o opinie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak jesteś chory to objawy są na miejscu, mało jesz to i nei masz sił, a z tą siłką i że wyschłeś to coś sobie wkręcasz, wykuruj się a apetyt i siła same wrócą, kilka razy już brałem ten antybiotyk podczas anginy czy tak grypopochodnych chorób no i jak to podczas choroby brak apetytu itp.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!