Średnio kilka razy w tygodniu podczas snu w nocy a czasem i nawet podczas drzemki w dzień mam taką sytuacje że nie mogę się obudzić taki jak gdyby bezwład bardzo straszne uczucie, jakby się umierało, co to jest ? niepokoi mnie to, ktoś może miał z takim czymś doczynienia ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie miałam doczynienia, ale sporo ludzi tego doświadcza.
Czytałam o tym artykuł.
Czasami też czuje się obecność czegoś "złego". Związane jest to z fazami snu. W skrócie, jak śpimy nasz mózg "blokuje" nasze ciało. Gdy mózg się wybudzi pierwszy, a blokada nie zejdzie, to ma się wrażenie duszenia, obecności czegoś złego, niemożliwość oddychania, wykonywania ruchów.
Poszukaj w google paraliż senny ;)
pierwsze lepsze:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Porażenie_przysenne
Czytałam o tym artykuł.
Czasami też czuje się obecność czegoś "złego". Związane jest to z fazami snu. W skrócie, jak śpimy nasz mózg "blokuje" nasze ciało. Gdy mózg się wybudzi pierwszy, a blokada nie zejdzie, to ma się wrażenie duszenia, obecności czegoś złego, niemożliwość oddychania, wykonywania ruchów.
Poszukaj w google paraliż senny ;)
pierwsze lepsze:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Porażenie_przysenne
Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.
...
Napisał(a)
No właśnie czytałem że ludzie mają coś podobnego raz w życi albo raz w roku a ja mam 10 razy w miesiącu może to początki padaczki czasem mam także takie trzesienie się w śnie i ślinotok
...
Napisał(a)
tez o tym kiedys czytalem, dodatkowo wyczytalem ze mozna miec omamy wzrokowe i czlowiekowi wydaje sie ze widzi zjawy, nie wiem czy to prawda.
Zmieniony przez - nolife w dniu 2012-10-04 17:05:36
Zmieniony przez - nolife w dniu 2012-10-04 17:05:36
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!