Szacuny
1
Napisanych postów
3
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6
No wlasnie mam problem z moimi sutami.Mam 16 lat a sa one duze i obwisle czy istnieje jakis trening by poprawic wyglad mojej klatki piersiowej i zeby te sutki nie byly takie duze??
Jestem przy kosci ale az tak strasznie gruby nie jestem.
Z gory dziekuje za pomoc i prosze niesmiejcie sie bo juz mi wystarcza jak kumple mnie wysmiewaja.
Szacuny
46
Napisanych postów
6083
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
33055
Za pewne to lipomastia tj.:[odkładanie się tkanki tłuszczowej w okolicy
klatki piersiowej]
albo Ginekomastia... tj. [powstawanie charakterystycznych żeńskich sutków (ginekomastia) co w całości do złudzenia może przypominać kobiecy biust]
Na wszelki wypadek udaj sie do lekarza..
Jak bedziesz wiedział co Ci jest i jesli nie bedziesz miał przeciwskazań do wykonywania cwiczeń fizycznych to zapukaj do nas na sfd Ktos napewno pomoże..
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2006-06-29 08:04:41
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2006-06-29 08:05:10
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Prawda jest taka ze tu grasuje grupka osob ktore tylko czekaja by kogos zjechac siedza calymi dniami i odswiezaja forum z nadzieja ze ktos napisze taki temat ahh ze mnie wczoraj nie bylo:P [joke]
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
1
Napisanych postów
3
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6
no wlasnie moja mama jest pielengniarka i mowi ze to zmiany hormonalne tylko mjakie mi cwiczenia polecicie bo chyba rozpietki to dobrze jak na poczatek i bieganie tez nie zaszkodzi ;)