Szacuny
1
Napisanych postów
69
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1153
Witam, mam pytanie odnośnie spalacza Dynamic Formulas ThermoCore . Więc, sądzicie ze jest wart swojej ceny ? Pomoże przy spalaniu tkanki ? Wiem że głównie chodzi o jedzenie na redukcji ale ostatnimi czasy stoję w miejscu z wagą dlatego pytam. Może jest ktoś kto stosował ten spalacz to prosze o opinię :) Z opinii które wyczytałem wychodzi że jest on bardzo dobry ale nie zaszkodzi się spytać :)
Proszę o odpowiedź :)
Zmieniony przez - Orod14 w dniu 2015-06-03 23:16:21
Szacuny
51
Napisanych postów
1295
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
24734
Spalacz ma b.wysoką cenę tj około 180zł + . Są miejsca gdzie idzie do dostać za ok 130zł co nie zmienia faktu że składowo jest lipa, i wypada jak spalacz za 60zł .
Całe to zamieszanie wynika z tego że trzeba sciągać produkt z USA, a pierwsze partie były podsypane czymś ekstra, przez co działały nad wyraz mocno pod względem pobudzenia . Czy obecne są podsypane nie wiadomo, a jak tak to wciąż nie wiadomo czym.
Sam sobie odpowiedz na pytanie czy warto płacić 190zł za produkt w którym nie wiadomo co jest, i jak działa.
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2015-06-04 17:57:17
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
20
Thermocore ma bardzo dobre recenzje. I ja spróbowałem. Preparat zaczyna u mnie działać juz w drugiej godzinie po zazyciu 1 kapsułki. Jest naprawdę bardzo mocny, aż za mocny. Wczoraj wziałem jedna tabletkę okolo godz. 13 ,"grzanie" trwało do późnych godzin nocnych. Niestety muszę go odstawić, źle się po nim czuję a dodatkowo spowodował u mnie całkowity brak snu. Ostatniej nocy spałem może 1,5 h i to już nad ranem. Jestem zmuszony przejść na klasyczne sposoby spalania tkanki tłuszczowej. Nie chcę na razie testować innego preparatu termogenicznego.