...
Napisał(a)
Witam! Jestem tutaj nowa, chciałabym zapytać bardziej doświadczone osoby. Od około roku ćwiczyłam w domu, treningi dostępne na yt na uda, pośladki, trochę brzuch. Moim błędem był brak treningu na górną część ciała. Dzisiaj pierwszy raz byłam na siłowni (chcę podejść do sprawy bardziej poważnie) po rozmowie z trenerem dowiedziałam się że mam straszną dysproporcje dół do góry ciała. Chciałam zapytać czy mam szansę to nadrobić i jakimi ćwiczeniami? Czy może powinnam wykupić plan treningowy? Proszę o jakieś rady bo jestem zielona w tym temacie;( a troszkę się tym podłamałam..;\
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
bez zdjęć nic nie da się powiedzieć ,najlepiej napisz w dziale dla pań https://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html
...
Napisał(a)
Nie tylko trener może dostrzec Twoją dysproporcje jeżeli jest rzeczywiście widoczna.
Twoją receptą na to jest po prostu trening górnej części ciała i nie zaniedbywanie dolnej.
Mimo wszystko. Pisz w dziale wyżej, podanym przez kolegę.
Twoją receptą na to jest po prostu trening górnej części ciała i nie zaniedbywanie dolnej.
Mimo wszystko. Pisz w dziale wyżej, podanym przez kolegę.
Polecane artykuły