Witam, jestem w trakcie 2 miesięcznego cyklu stosowania leku Esseliv Forte. Dolega mi schorzenie wątroby, prawdopodobnie jest to zespol Gilberta (wedlug diagnozy lekarza, aczkolwiek nie jest to w 100% pewne, gdyż nikt z mojej rodziny nie posiadal tego, a Gilbert jest przechodzi genetycznie). Po miesiącu stosowania leku zauważyłem spory przyrost wagi, ważyłem 69 kg (184cm, 19 lat) a teraz waże 74. Moje pytanie brzmi:
Przyrost wagi jest związany jedynie przez zwiększone 'trzymanie' wody w organizmie czy po prostu działa on tak zbawiennie na moją wątrobę, że ona zaczeła normalnie funkcjonować i to jest moja naturalna waga? A może jeszcze coś innego?
Skład:
Fosfolipidy z nasion soi zawierające polinylofosfatydylocholinę 300 mg.
Substancje pomocnicze: olej sojowy, utwardzony tłuszcz, wanilina, indygotyna, tlenek żelaza czerwony, dwutlenek tytanu, tlenek żelaza żłóty.
Przyrost wagi jest związany jedynie przez zwiększone 'trzymanie' wody w organizmie czy po prostu działa on tak zbawiennie na moją wątrobę, że ona zaczeła normalnie funkcjonować i to jest moja naturalna waga? A może jeszcze coś innego?
Skład:
Fosfolipidy z nasion soi zawierające polinylofosfatydylocholinę 300 mg.
Substancje pomocnicze: olej sojowy, utwardzony tłuszcz, wanilina, indygotyna, tlenek żelaza czerwony, dwutlenek tytanu, tlenek żelaza żłóty.