...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sog, uzyteczne
...
Napisał(a)
A kto kupuje wogóle Proscar? Kiedys uzywalem na wlosy Proscar i Propecie-ale tylko dlatego ze trafilem na dermatolog ktora "tylko takie" wciskala klientom...do tego sugerowala mi zawsze abym kupowal je w okreslonej aptece na miescie...chyba czujecie sprawe o co chodzilo
Poszedlem pozniej do innego dermatologa-facet uczciwy...zupelnie jakby nie lekarz
Usmiechnal sie tylko i wypisal recepte na PENESTER. To czeski odpowiednik Proscaru/Propeci-kilka razy tanszy i identyczny w skladzie(dodatkowo w przeciwienstwie do propeci pakowany po 5 mg/tab)! Po co przeplacac Panowie? Ja uzywam czecha i stwierdzam ze glupi bylem wydajac kase na Propecie i inne "reklamowane" srodki.

Poszedlem pozniej do innego dermatologa-facet uczciwy...zupelnie jakby nie lekarz

Mój sposób na przedwczszny wytrysk
http://www.maly-smok.pl
...
Napisał(a)
trick, ktory sprawdzalem i dziala - robisz miarke na szklance, dzielisz na 5 czesci (czy tam jaka dawke chcesz), proscar hop do wody, mieszasz - lykasz 1/5 (jak 1mg), przykrywacz szklanke, bo bedzie parowac. Przed kazda dawka wymieszaj dokladnie, bo na sciankach sie osadzi - moze nie idealnie po 1mg da ale przynajmniej nie bawisz sie z prochem
Finasteryd dziala : widac po wlosach + opinia lekarza (bo nie mialem pewnosci ze substancja jest stabilna), pzdr, nie lysiej 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!