Siemka, jestem Mateusz. Postanowiłem założyć dziennik, żebym mógł otrzymywać od Was komentarze pozytywne jak i negatywne na temat mojej przemiany.
Więc kalorie spalone obliczane są na podstawie zegarka garmin, ciągle tego samego noszonego od dwóch lat.
Bilans ustalam na 3000 kcal dziennie
Trening co drugi dzień fbw, hantle i ławka w domu
Jak trzeba będzie będę dopalał biegiem
Główny cel to wyrzeźbiona sylwetka i brak wstydu.
Mając 15 lat miałem ginekomastie od nadmiaru słodyczy i kalorii (została wycięta tzn, gruczoły sutkowe) . Wielkim kompleksem było rozebranie się na basenie nie mówiąc o zagadaniu do dziewczyny. W wieku 23 lat waga doszła do 120 kg! Wtedy zacząłem biegać i jeździć na rowerze. W około pół roku schudłem do 85 kg (nie była to zdrowa redukcja, głównie owsianka i tylko owsianka z cynamonem) Choć teraz mam 30 lat, wspaniałą żonę i córkę to nadal czuję że bez koszulki wstyd i żenada wracają
A więc do dzieła, wrzucam zdjęcie i dziennie opiszę po krotce jadłospis + opis dnia.
Dzisiaj zjedzona:
1) Owsianka z suszonymi owocami + serek wiejski
2) Jajecznica 6 jajek
3) 500g mielonego + warzywa = chili con carne podzielone na 3 posiłki
Zaraz wychodzę do pracy (pracuje w sklepie na towarze, staram się nie przemęczać - 7lat staż więc ileż można.)
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Lamatron w dniu 2022-03-29 14:07:06
Więc kalorie spalone obliczane są na podstawie zegarka garmin, ciągle tego samego noszonego od dwóch lat.
Bilans ustalam na 3000 kcal dziennie
Trening co drugi dzień fbw, hantle i ławka w domu
Jak trzeba będzie będę dopalał biegiem
Główny cel to wyrzeźbiona sylwetka i brak wstydu.
Mając 15 lat miałem ginekomastie od nadmiaru słodyczy i kalorii (została wycięta tzn, gruczoły sutkowe) . Wielkim kompleksem było rozebranie się na basenie nie mówiąc o zagadaniu do dziewczyny. W wieku 23 lat waga doszła do 120 kg! Wtedy zacząłem biegać i jeździć na rowerze. W około pół roku schudłem do 85 kg (nie była to zdrowa redukcja, głównie owsianka i tylko owsianka z cynamonem) Choć teraz mam 30 lat, wspaniałą żonę i córkę to nadal czuję że bez koszulki wstyd i żenada wracają

A więc do dzieła, wrzucam zdjęcie i dziennie opiszę po krotce jadłospis + opis dnia.
Dzisiaj zjedzona:
1) Owsianka z suszonymi owocami + serek wiejski
2) Jajecznica 6 jajek
3) 500g mielonego + warzywa = chili con carne podzielone na 3 posiłki
Zaraz wychodzę do pracy (pracuje w sklepie na towarze, staram się nie przemęczać - 7lat staż więc ileż można.)
Pozdrawiam

Zmieniony przez - Lamatron w dniu 2022-03-29 14:07:06
1