Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
3
Hej,
Znacie jakiś sensowny, wygodny, darmowy planer posiłków?
Kiedyś korzystałem z ar.pl gdzie dość wygodnie można było to zrobić (podział na dni, posiłki, wygodne liczenie kcal etc) ale strona chyba padła.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34742
Napisanych postów
25139
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282574
www.potreningu.pl tutaj masz rewelacyjny dziennik gdzie zakładasz twój profil i wpisujesz wszystkie informacje i jest to bardzo dobry dziennik ale tylko w wersji stacjonarnej na komputerze ponieważ jako aplikacja ma dość dużo niedociągnięć ale na całe szczęście wersja na komputer bardzo mocno to rekompensuje i z czystym sumieniem polecam bo jest świetna aczkolwiek na początku wydaje się dość trudna do opanowania jednak jest to kwestia kilku wizyt i wszystko będziesz miał w jednym palcu A baza produktów i możliwości modyfikacji są świetne
Szacuny
7113
Napisanych postów
14003
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2238003
Siemka, ile korzystałem z aplikacji my fitness pal jak dla mnie bardzo fajna apka i praktycznie wszystko tam było co potrzebowałem nawet jakieś tam skaner kodów czy coś tak więc mogę polecić z czystym sumieniem. Jeżeli nie chcesz logować się przez aplikację to można także przez stronę internetową to nie ma problemu.
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
osobiście korzystam od lat z potreningu, co prawda aplikacja trochę słabo działała i nie była aktualizowana, ale aktualnie tak jest zrobiona strona (chyba specjlanie pod to), że przez przeglądarkę bez instalowania żadnej aplikacji działa świetnie, do tego masz już konto na forum, więc logujesz się tam na stronie www.potreningu.pl z danych jak do forum klikasz dziennik i masz dostęp do wszystkiego z poziomu smartfona, a widok jak w aplikacji, duża baza produktow, plus mozesz wstawiac sobie wygodnie posilki lub produkty z poziomu komputer0 jak z niego korzystasz a, a pozniej będąc już w kuchni to z poziomu telefonu tlyko wage dostosowac (taki przykład, jak ja często robię )
Szacuny
525
Napisanych postów
1516
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
22229
Dla mnie najlepsza jest prostota, polecam FatSecret. Aplikacja jest, jak już pewnie wiesz-prosta w obsłudze, masz możliwość stworzenia własnych posiłków i dodawania jedym kliknięciem do dziennika, możliwości korekty wartości odżywczych produktów, monitorowanie wagi i tym podobne, pewnie jak w innych apkach (nie wiem, nie korzystałem z innych). Jedynym minuesm, jaki przychodzi mi do głowy, to tylko 4 miejsca na posiłki, dlatego, jeżeli jadasz więcej, to będziesz musiał sobie pakować długą liste produktów czasami w jedną pozycje.
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2022-08-04 14:48:33
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Jak sam widzisz masz do wyboru kilka różnych, ciekawych aplikacji/dzienników żywieniowych. Każdy zapewne poleci coś innego i będzie to jego subiektywna ocena. Z tego tez względu sugeruję po prostu samemu zobaczyć jak wygląda funkcjonowanie każdej z wymienionych w wypowiedziach powyżej i sam zdecydujesz co będzie dla Ciebie lepszym rozwiązaniem. Reasumując: