Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
202
Siema wszystkim!
Po ostatnim treningu na siłowni, na prawej dłoni zrobiły mi się nie wiem jak to nazwać, czerwone plamy.
Nie mam pojęcia co to jest. Czy to możliwe ze odgniecenia od trzymania gryfu, czy od kogoś to „złapałem”.
Chciałem wybrać się do dermatologa ale najbliższe wizyty na marzec. Dodam ze rano jest to bardzo zaczerwienione a wieczorem tak jakby tego nie bylo.
Zmieniony przez - SzymanskiMartin w dniu 2019-09-28 09:46:18
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34746
Napisanych postów
25156
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282608
SzymanskiMartin
A da się to jakoś „usnąć”? Bo trochę nieestetycznie wyglada, jak podaje komuś rękę a tam czerwone „coś”
No dramat ;/ jak żyć - a co zrobisz jak pójdziesz na siłownie na poważnie albo do pracy fizycznej i będziesz mial twarde odciski pod kazdym palcem to nie podasz nikomu w życiu cześć bo wstyd? bo nieestetycznie wygląda ze cieżko na coś pracujesz??
Przepraszam adminów za spam ale musiałem -krew mnie zalewa coraz bardziej jak widze dookoła to" męskie" młode towarzystwo i ich problemy
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9159
Napisanych postów
83463
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705655
Siema wszystkim!
Po ostatnim treningu na siłowni, na prawej dłoni zrobiły mi się nie wiem jak to nazwać, czerwone plamy.
Nie mam pojęcia co to jest. Czy to możliwe ze odgniecenia od trzymania gryfu, czy od kogoś to „złapałem”.
Chciałem wybrać się do dermatologa ale najbliższe wizyty na marzec.
Dodam ze rano jest to bardzo zaczerwienione a wieczorem tak jakby tego nie bylo.
Kup sobie rękawiczki i będzie po problemie . Chyba ze zaczerwienienie będzie narastało to możesz wybrać się do dermatologa .