Siema, mam dziwny bol miesni bicepsow szczegolnie, typu zakwasy ale to na pewno nie one bo nigdy nie mialem aa tu nagle od srody mam takie cos. Od wtorku jade na: Kreta MONO firmy HGH, Dekstroza z tauryna firmy HGH, gainer Mass 5100 firmy HGH i ostrowia. Powidzcie mi co to moze byc bo nie mam pojecia czy cos nie tak cczy tak ma byc, to moj 1 cykl...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Cykl na Nitgrobolonie 2+cos jak Reanimator ale bez białka ..
- pytanie-czy nie skończy mi się wybór supli ?
- Suple na zmęczenie,stres i : Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
- xpand zjadłem jedna puche , mam druga ale mi sie nie chce...
- chialbym kupic cos ...ale nie wiem jak stosować :))
- jest masa ale nie ma miesni co jejsc jakie odrzywki??
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
boli nie tak strasznie zebym sie zwijal, to sie ciesze ze rosnie:D:D :> czyli do lekarza sie nie wybiram tylko trening trening:>
...
Napisał(a)
to na pewno nie przez cykl.
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
...
Napisał(a)
Witam,
Prawdopodobnie masz mikro urazy mięśni :)
Nie bój się, przejdzie :) Mnie bolało, ale po 3 dniach poszedłem ćwiczyć (trochę lżej) i było dobrze.
Pozdrawiam
Poczytaj:
https://www.sfd.pl/temat185552/
Prawdopodobnie masz mikro urazy mięśni :)
Nie bój się, przejdzie :) Mnie bolało, ale po 3 dniach poszedłem ćwiczyć (trochę lżej) i było dobrze.
Pozdrawiam
Poczytaj:
https://www.sfd.pl/temat185552/
...każdy człowiek tworzy samego siebie...
...
Napisał(a)
hrr dotad nie ma jasnosci czy oboloalosc potreningowa tzm DOMS z angielskiego to efekt mikrourazow mechanicznych czy tez chemicznych
sklaniam sie ku teorii ze jednak chemiczne
ale ... :D
sklaniam sie ku teorii ze jednak chemiczne
ale ... :D
1
...
Napisał(a)
jeden koles powiedzial mi ze to tzw POMPA tzn rosniecie miesni , czy to prawda?
...
Napisał(a)
przez pompe mięśnie nie powinny boleć.
to nie przez to..
to nie przez to..
2
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
...
Napisał(a)
to nie jest wlasnie taki bol ze caly bic mnie nawala tylko np w 1 miejscu- w takim punkcie(na gorce:D:D), tak samo przedramie, plecy -- to takie bole w PUNKTACH, heh moze to smiesznie brzmi ale nawala ostro:/ :] i wlasnie nie wiem co jest grane... od srody mam taka jazde aa krete biore od wtorku, wczesniej nie mialem czegos takiego - takich bolow, ani zakwasow.
...
Napisał(a)
Jaaa kupiles kreatyna HGH... nie slyszales ze to syf i ze w Rosji to produkuja?? Pewnie tam byly jakies larwy, a teraz wykluly sie z nich robale i porzeraja Ci bicepsy... tak tak.
...
Napisał(a)
heh, nie no qrde bez jaj:D powaznie to do bani kreta i wogole? ale jak juz kuplem to pasuje skonczyc... -- to mozliwe ze przez krete z tej firmy://///?
...
Napisał(a)
Nie no kreatyna i firma same w sobie sa okej... ale ten bol to jest taki pulsujacy? bo jak tak to robale jak nic...
...
Napisał(a)
aa o to dobrze, myslalem ze juz hajs poszedl w blotko:///// ten bol to jest w jednym punkcie na danym miesniu /bol staly:] i to mam tylko na tych miesniach co cwiczylem
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!