Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Dziwny bol miesni cos jak zakwasy ale nie wydaje mi sie:]

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 11953

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 181 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1779
Siema, mam dziwny bol miesni bicepsow szczegolnie, typu zakwasy ale to na pewno nie one bo nigdy nie mialem aa tu nagle od srody mam takie cos. Od wtorku jade na: Kreta MONO firmy HGH, Dekstroza z tauryna firmy HGH, gainer Mass 5100 firmy HGH i ostrowia. Powidzcie mi co to moze byc bo nie mam pojecia czy cos nie tak cczy tak ma byc, to moj 1 cykl...
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
boli nie tak strasznie zebym sie zwijal, to sie ciesze ze rosnie:D:D :> czyli do lekarza sie nie wybiram tylko trening trening:>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 10067 Wiek 33 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 27778
to na pewno nie przez cykl.

Scio me nihil scire. - Sokrates

We will never die, because we are UNITED !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 152 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1409
Witam,
Prawdopodobnie masz mikro urazy mięśni :)

Nie bój się, przejdzie :) Mnie bolało, ale po 3 dniach poszedłem ćwiczyć (trochę lżej) i było dobrze.

Pozdrawiam

Poczytaj:
https://www.sfd.pl/temat185552/ 

...każdy człowiek tworzy samego siebie...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
hrr dotad nie ma jasnosci czy oboloalosc potreningowa tzm DOMS z angielskiego to efekt mikrourazow mechanicznych czy tez chemicznych

sklaniam sie ku teorii ze jednak chemiczne
ale ... :D
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jeden koles powiedzial mi ze to tzw POMPA tzn rosniecie miesni , czy to prawda?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 10067 Wiek 33 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 27778
przez pompe mięśnie nie powinny boleć.
to nie przez to..
2

Scio me nihil scire. - Sokrates

We will never die, because we are UNITED !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
to nie jest wlasnie taki bol ze caly bic mnie nawala tylko np w 1 miejscu- w takim punkcie(na gorce:D:D), tak samo przedramie, plecy -- to takie bole w PUNKTACH, heh moze to smiesznie brzmi ale nawala ostro:/ :] i wlasnie nie wiem co jest grane... od srody mam taka jazde aa krete biore od wtorku, wczesniej nie mialem czegos takiego - takich bolow, ani zakwasow.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 854 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 30378
Jaaa kupiles kreatyna HGH... nie slyszales ze to syf i ze w Rosji to produkuja?? Pewnie tam byly jakies larwy, a teraz wykluly sie z nich robale i porzeraja Ci bicepsy... tak tak.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
heh, nie no qrde bez jaj:D powaznie to do bani kreta i wogole? ale jak juz kuplem to pasuje skonczyc... -- to mozliwe ze przez krete z tej firmy://///?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 854 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 30378
Nie no kreatyna i firma same w sobie sa okej... ale ten bol to jest taki pulsujacy? bo jak tak to robale jak nic...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aa o to dobrze, myslalem ze juz hajs poszedl w blotko:///// ten bol to jest w jednym punkcie na danym miesniu /bol staly:] i to mam tylko na tych miesniach co cwiczylem
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Animal Pak + ZMA?

Następny temat

dawkowanie thermo speed extreme

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły