Witam ponownie a więc robiąc pompki wąskie np. 4 serie po 20 powtórzeń gdy skończę serie czuję jak mięśnie w prawym ramieniu pracują a w lewym albo delikatnie albo nic. Po pewnym czasie treningów napinając triceps i biceps widzę że prawa ręka jest bardziej umięśniona od lewej. To samo tyczy się pompek diamentowych i nawet przy podciąganiu czy to nachwytem czy podchwytem bardziej czuję prawą rękę.
Jako iż ćwiczę street workout/kalistenike nie używam żadnych hantelek i sztang. Co mi o tym powiecie? Jak mogę poprawić stan lewej ręki?
Jestem praworęczny ale na co dzień staram się robić jak najwięcej rzeczy lewą ręką. Chciałbym żebyście jeszcze spojrzeli na załącznik, czy jest to jakaś kontuzja czy jak? Gdy napinam mięśnie to miejsce jest bardzo twarde.
Jako iż ćwiczę street workout/kalistenike nie używam żadnych hantelek i sztang. Co mi o tym powiecie? Jak mogę poprawić stan lewej ręki?
Jestem praworęczny ale na co dzień staram się robić jak najwięcej rzeczy lewą ręką. Chciałbym żebyście jeszcze spojrzeli na załącznik, czy jest to jakaś kontuzja czy jak? Gdy napinam mięśnie to miejsce jest bardzo twarde.