Witam zawsze po jedzeniu mam taki kwasny posmak w ustach zaczelo sie to z rok temu kiedy mialem pierwsza w zyciu redukcję (zrobilem ja zle zbyt mocno obcialem kalorie) teraz mam problem tez z apetytem. Po jakims czase od zjedzenia posilku (2-3h) robi mi sie zimno. Niemam rowniez zadnego progresu w treningu. Dodam jeszcze ze mam 15 lat i miewam problemy z libido. Czym moze to byc spowodowane?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Masz tyle objawów, że po prostu trzeba zrobić badania by znaleźć przyczynę. Udaj się więc wpierw do lekarza
Kwaśny posmak to może być problem z żołądkiem :stan zapalany, refluks itp ale jak mówiłem lekarz wpierw
Kwaśny posmak to może być problem z żołądkiem :stan zapalany, refluks itp ale jak mówiłem lekarz wpierw
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedz postaram sie pojsc do lekarza.Powiem tylko ze niemam wrzodow żołądka bo robilem badania w kierunku helico bacter pylori
...
Napisał(a)
Gastroskopię robiłeś ?
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Pewnie prosty test apteczny z krwi. Nieszczególnie miarodajny.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Nie robilem gastroskopi to prawda robilem tylko ten apteczny test pos taram sie pojsc do lekarza
...
Napisał(a)
Ten test niestety o niczym nie świadczy , co więcej jest malowiarygodny
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
zastosuj się od porad powyżej + napisz jeszcze jak ta redukcja wyglądała i jak żywienie wygląda teraz
1
...
Napisał(a)
Napoczatku redukcji bylo jeszcze dosc lagodnie jadlem 2000 kcal dziennie chodzilem na basen niemialem wtedy jeszcze treningu siłowego.Schudlem z 80 do 70 kg. Raczej juz gruby nie bylem ale chcialem schudnąć jeszcze wiec obciolem kalorie do 1600 lub mniej. I tak redukowalem po pewnym czasie bylem caly czas oslabiony bylo mi zimno i libido zerowe ale trzymalem tak z 1 rok pomiedzy jeszcze próbowałem diety tluszczowej i na niej też troche czasu bylem. Pozniej zaczynalem troche wiecej jeść. A aktualnie jem kiedy jestem głodny waże 70kg a najmniej wazylem 59 lg przy wzroscie 175
...
Napisał(a)
Trzeba będzie wykonać podstawowe badania, więc leć do tego lekarza. Ja bym w pierwszej kolejności walił morfologię z rozmazem, lipidogram i tarczycę sprawdził - tsh, ft3, ft4. Czego ci nie uda się wyciągnąć na skierowanie, to dobrze by było prywatnie zrobić.
Jedz teraz normalnie jeśli tego nie robisz. Żadnych tłuszczówek i tego typu rzeczy. Jesteś młody, więc bardzo możliwe, że dość szybko wrócisz do normalnej dyspozycji, ale nie ma co tutaj gdybać
Jedz teraz normalnie jeśli tego nie robisz. Żadnych tłuszczówek i tego typu rzeczy. Jesteś młody, więc bardzo możliwe, że dość szybko wrócisz do normalnej dyspozycji, ale nie ma co tutaj gdybać

1
...
Napisał(a)
Jeszcze chcem dodać ze objawy jak kwasny posmak i problemy z apetytem nasilaja sie dzien po zrobionym treningu i trwaja 2-3 dni jesli do tego czasu nie zrobie treningu to znów objawy sie zmniejszają
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!