Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
371
Cześć, znalazłem ostatnio takie białko w cenie 37 dolarów za 2250g. Miał ktoś z nim styczność? Nie wiem czy warto zamawiać suple amerykańskie przez Amazon, bo przesyłka może się ciągnąć.
Mieliście styczność z zamawianiem zagranicznych supli przez Amazon? Chciałbym także dodać, że szukam w miarę budżetowej ceny za kubełek białka (żeby około 2250g było) i jeżeli macie jakieś propozycje w tej okolicy cenowej to będę wdzięczny.
Na PLN to białko by wyniosło ~ 130 zł, więc cena atrakcyjna jak na tą jakość produktu (przynajmniej z recenzji).
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
371
No jest Ostrovit i SFD, ale szukam czegoś co będzie o podobnej cenie za 100g w większym twardym opakowaniu, bo mam dosyć pierniczenia się z tymi miękkimi. Jest coś takiego?
Szacuny
91
Napisanych postów
4195
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
79357
chodziło mi ze w POLSCE w sensie ze np. na allegro itp. czy w sklepach z odzywkami znajdziesz w tej cenie bardzo dobre białko i w twardym opakowaniu, np. scitec, trec itp.
Szacuny
4561
Napisanych postów
35999
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
263990
Moim zdaniem gra nie warta świeczki... o ile zrozumiałbym jeszcze szukanie jakis preworkoutów czy spalaczy nie dostępnych u nas i ściągnie do kraju, to sprowadzania białka mija sie z celem.
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
371
Poszukałem na allegro i sklepach poza SFD i niestety żadnego porządnego białka w cenie ~130 zł za 2250g nie znalazłem. Albo są jakieś dodatki białek pszenicznych, albo sojowych. Jedyne białko w twardym opakowaniu o podobnej wadze, które znalazłem:
Szacuny
4561
Napisanych postów
35999
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
263990
Kup sobie jakąś puszke czy inne twarde opakowanie w jakims sklepie i przesyp z foli SFD WPC, albo zagadaj z jakims kumplem, może ktoś ma akurat puche po białku