Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
6
Napisanych postów
25
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
1856
Jestem tutaj nowy ale mam nadzieje że mi pomożecie. Kupiłem ostatnio EFEDRYNĘ w ampułkach i nie wiem dokładnie jak to brać. słyszałem że co 3 dni razem z kofeiną i aspiryną(polopiryna) i oczywiście aeroby Pomórzcie mi warze 100kg przy 182cm wzrosru wiem że o efedrynie było już dużo ale nic o efedrynie w strzałach(ampułkach)napiszcie jak to brać w jakich dawkach kiedy i jak czesto
Szacuny
0
Napisanych postów
88
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
5921
tą efedryne w plynie to ktos jeszcze chyba produkuje - na pogotowiu widzialem takie w zestawie przeciwwstrząsowym
stala gdzies miedzy adrenalina a barbituranami
Szacuny
15
Napisanych postów
858
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6210
Stary efedryne aby zbic tłuszcz bierzesz codziennie ok.2 razy , wiec robiac to w strzale (jezeli sa zastrzyki)masz 60
kluc miesiecznie -to chyba ciut za wiele
Szacuny
20
Napisanych postów
4869
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
42946
Podaj lepiej opis i producenta tego wynalazku, i przypadkiem sobie niczego nie wstrzykuj zanim sie nie dowiesz co i jak. pierwszy raz slysze o Efie w ampulkach.
Moze to L-karnityna?
Lifter
Szacuny
11
Napisanych postów
1828
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
29115
A ile mg efedryny zawiera jedna taka kapsułka? Fascynuje mnie to niezmiernie, bo od tej ilości zalezy całe dawkowanie przecież. Ale o tym juz nie napisał...
Szacuny
35
Napisanych postów
2738
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21181
Jest efedryna w ampulkach. Nie wiem czy jeszcze jest produkowana ale mialem z nia przyjemnosc jakies 3 lata temu. Z tego co pamietem produkowana przez Polfa i w dawce 25mg. Zadna rewelacja pozatym ze dzial blyskawicznie. Therma pro daje lepsze efekty.
Szacuny
35
Napisanych postów
2738
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21181
Ja robilem domiesniowo. Pamietam 5 min przed podejsciem. Testowalem czy mi cos pomoze czy bede mial wiecej sily. Nic nie dalo pozatym ze sie pozniej pocilem i dobrze mi sie gadalo, a fakt zadzialalo blyskaiwcznie.