Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
przez weekend mialem po kilka godzin treningow SW. na ten czaszakupilem sobie w/w napoj (w proszku).
jest to napoj izotoniczny dostepny chyba we wszystkich marketach (1zl50gr)... nie jest drogi i tutaj mam pytanie.. czy taki cos powinno sie pic przed treningiem? w trakcie? po? czy w ogole w ciagu calego dnia (czyli przed, w trakcie i po wysilku)..
a moze polecacie powerade? albo jakis inny? no i jak z jego spozyciem? kiedy?
Szacuny
11
Napisanych postów
263
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1821
ja polecam Ice Bull'a
bardzo dobry napój energetyczny
jest w litrowych szarych butelkach
cena - 6.50 (za litr)
starcza na 2 treningi (jak kiedys wypilem 3/4 to trzepało mną przez 2 godzinki )
a co do tych tiger'ow to chyba im bedą kiepsko schodzic po ostatnim występie pana Michalczewskiego =DDD
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a mozecie pisac wyrozniajac pelne nazwy i miejsce kupna (apteka, zwykly sklep, duzy sklep, market, zielarski.. itp)??
bo np mega capsy? to nazw produktu czy jakis skrot?
"(2mc)" - co to znaczy?
Szacuny
26
Napisanych postów
6905
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
80672
Ten Tiger to wg mnie strata kasy- na mnie wogole nie dzialal (kupilem jakies saszetki w kartoniku).
Co innego RedBull przed treningiem (ale drogo wychodzi) i izotonik podczas - to naprawde "odswieza" trening.
Szacuny
14
Napisanych postów
281
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5957
w biedronce sa takie napoje MAX za cos kolo 2 zeta za 0,25. maja duzo kofeiny , taurynke i jakies witaminy. ja kawy czesto nie pije wiec na mnie podzialalo przed traningiem.
Nie chce takze cowiczyc na jakoas rzezba konkretnie, tylko duza dosc masa duzy biceps i kalata niczego sobie.
Ale wszytsko w masie miesniowej.