Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
B2-5-3, W 5, aT1
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
metka, winko
Cel cyklu
lekka masa ubicie
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
4 miesiące
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
-
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
raczej normalana ani to ani to
Stan zdrowia
zdrowy
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
łysnienie
PPM (podstawowa przemiana materii)
-
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
-
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
53
Napisanych postów
2066
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20029
Witam
Posiadam 240tab EPI z Brawna. Chcę brać dawkę 40mg ed więc 4 tab bo tab są po 10mg..teraz pytanie jak to rozłożyć czy 2 rano i 2 po obiedzie czy inaczej te porcje rozłożyć? Bo nie wiem jaki tam okres półtrwania jest w organizmie?
Osłonki myśle że Hepatanol fortce zrobi robote?
Na odblok co proponujecie jakiś dobry booster czy listek clomidu. Cykl będzie trwał 8 tygodni po 40mg ed.
Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6342
Sluchaj, jak chcesz - to mozesz brac, tylko od razu ostrzegam, ze momet w ktorym poczujesz nerki, to bedzie moment w ktorym juz z tym nic nie zrobisz, i tydzien bedziesz musial przecierpiec, wiec po prostu zastanow sie czy branie po 1 kapsulce 4x dziennie jest tak bardzo uciazliwe w porownaniu do brania 2 kapsow 2x dziennie, biorac pod uwage ze potem mozesz w srodku nocy po karetke dzwonic, bo bedziesz wyc glosniej niz psy z okolicznego schroniska :D
Z reszta, o ile mnie pamiec nie myli, to na opakowaniu Epi wolem pisze, zeby brac po 1 na raz, cos w stylu "brac po jednej tabletce 1-4 razy dziennie", przynajmniej tak bylo na Epi z NeoGeica.
Chciał bym kiedyś być tak wielki, jak mi sie wydaje że jestem.
Szacuny
53
Napisanych postów
2066
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20029
coś czytałem o tym że epi na wieczór lepiej nie brać bo cisnienie wywala.. dlatego rozpsiałem w 2 porcjach po 20 mg.. hm na oslonke to co napsiałem bedzie ok? odblok listek cloma?
Szacuny
53
Napisanych postów
2066
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20029
nie wiem to moj 1 ph chciałem solo go walnąć zobaczyć jak organizm reaguje i 40 mg ed przez 8 tygodni i zobacze jak to wyjdzie.. tylko pytanie czy na odblok po takim epi booster tescia czy lepiej dla swietego spokoju listek cloma