...
Napisał(a)
Mam zamiar zaczac swoj pierszy cykl na mecie ,wiec zaopatrzylem sie w oslonke ESSETIL FORTE 600MG tylko jest problem nie wiem ile tabsow dziennie spozywac do 30mg metki i czy ta oslonka byla dobrym wyborem ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po 1 kapsie do 1 tab metki
taniej wyjdzie kupić lecytynę
taniej wyjdzie kupić lecytynę
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Przeczytaj cały topic:
https://www.sfd.pl/Oral’saa_problem_Ból,_zgaga,_brak_apetytu_–_czytaj!-t1072625.html
https://www.sfd.pl/Oral’saa_problem_Ból,_zgaga,_brak_apetytu_–_czytaj!-t1072625.html
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Jeszcze jedna sprawa jezeli chodzi o metke mam 100 tabsow Danabolu od Balkana i teraz pytanie czy lepiej zrobic cykl 5-6 tyg po 20mg ,5tyg 20-30mg na przemian czy 4 tyg po 30mg .
...
Napisał(a)
Lepiej dłużej kosztem dawki, oczywiście metka metce nie równa , ale jak trzyma w miarę poziom to 20mg/25mg styknie przez 8tygodni kiedyś ludzi ponad 100kg wagi apteczna jelfa robiła 15-20mg.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
Polska meta nie wróciła przypadkiem? Wczoraj pod apteką widziałem puste opakowanie na trawniku (ktoś może kupił i nie mógł się powstrzymać i szamał na szybko
)

...
Napisał(a)
Temat w przygotowaniu, ale będzie.
A ja ostatnio w górach na szlaku widziałem 2 puste amp po primobolanie, czyli nasi tam byli
A ja ostatnio w górach na szlaku widziałem 2 puste amp po primobolanie, czyli nasi tam byli

doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Prośba o rozpisanie cyklu na Testosteronie
Następny temat