Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ESSETIL FORTE +metanabol

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3200

Formularz - Proszę o pomoc

24

Waga

90

Wzrost

181

Obwód ramienia

44

Staż na siłowni

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

3 lata

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

0

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Trening FBW

Stan zdrowia

Masa

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

15

PPM (podstawowa przemiana materii)

23

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Endo
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 115
Mam zamiar zaczac swoj pierszy cykl na mecie ,wiec zaopatrzylem sie w oslonke ESSETIL FORTE 600MG tylko jest problem nie wiem ile tabsow dziennie spozywac do 30mg metki i czy ta oslonka byla dobrym wyborem ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106308 Napisanych postów 378332 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711607
po 1 kapsie do 1 tab metki
taniej wyjdzie kupić lecytynę

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 115
Jeszcze jedna sprawa jezeli chodzi o metke mam 100 tabsow Danabolu od Balkana i teraz pytanie czy lepiej zrobic cykl 5-6 tyg po 20mg ,5tyg 20-30mg na przemian czy 4 tyg po 30mg .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
6-8tyg najlepiej.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106308 Napisanych postów 378332 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711607
stała dawka 30 mg 8 tygodni

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Będzie optymalnie.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1465 Napisanych postów 10261 Wiek 54 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 84499
Lepiej dłużej kosztem dawki, oczywiście metka metce nie równa , ale jak trzyma w miarę poziom to 20mg/25mg styknie przez 8tygodni kiedyś ludzi ponad 100kg wagi apteczna jelfa robiła 15-20mg.

najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,

- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Prop też 2 max 3amp w tygodniu.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 462 Napisanych postów 9062 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91467
Polska meta nie wróciła przypadkiem? Wczoraj pod apteką widziałem puste opakowanie na trawniku (ktoś może kupił i nie mógł się powstrzymać i szamał na szybko )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Temat w przygotowaniu, ale będzie.

A ja ostatnio w górach na szlaku widziałem 2 puste amp po primobolanie, czyli nasi tam byli

doping & zdrowie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prośba o rozpisanie cyklu na Testosteronie

Następny temat

Deca a magnez i wapń...

Spalanie
Polecane artykuły