Szacuny
25
Napisanych postów
5644
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
79473
Patrzac na oferty zagraniczncyh sklepow z suplementami coraz wiecej pojawia sie preparatow zawierajacych "Ecdysterone" np.EcdyVone Prolaba,jesli moglbys powiedziec nam cos o tym zwiazku,i o jego zaletach/wadach przy stosowaniu w kulturystyce.
Moderator
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka."
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Ecdysteron (beta ekdyson) to hormon steroidowy, pełniący tą samą rolę, co testosteron (hormon płciowy), ale u owadów. Badania, które znam, dowodzą, że działa on anabolicznie oraz normalizuje cholesterol i lipidy krwi. Nie obserwowano skutków ubocznych jego stosowania. Wydaje się bezpieczny, jednak, co do skuteczności, trudno mi się wypowiadać - nikt z moich znajomych jeszcze go nie stosował, a z badań, trudno coś jednoznacznie wywnioskować.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja stosowałe bez powodzenia w preparacie mx7 firmy gen
Bezpieczny pewnie jest, zalecenia w stanach co do sprzedazy twierdza iz jest łagodniejszy i bezpieczniejszy niz hmb, pytanie czy skuteczny
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Spróbuj jeszcze innej firmy. Brak efektu może być rezultatem, nie aktywności substancji, ale nierzetelności w składzie preparatu (faktyczna zawartość kapsułki, niższa od deklaracji na etykiecie).
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
No właśnie - ciężko powiedzieć mi coś na temat "kondycji" firm oferujących ekdysteron. Ale znam fakty z własnego podwórka. Znam wiele przypadków, kidy facet mówił, że kreatyna, czy karnityna to strata pieniędzy. Dopiero po chwili rozmowy, okazywało się, że były to czeskie suplementy...
Szacuny
0
Napisanych postów
184
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
1667
czyli uwazasz ze OLIMP jest TEH BEST !!! ??? bo ja jakos probowalem OLIMPA i uwazam go za raczej przecietna firme z zawyzonymi zdeczka cenami. Co mi sie jedynie podoba to to ze dajecie aspartam jako substancje slodzaca.
A pozatym zastanawiam sie dlaczego unikacie odpowiedzi na niewygodne(?) dla was pytania - chodzi mi o to dlaczego dosklepow dajecie taka niska roznice miedzy cenami hurtowymi a detalicznymi ?? przy wiekszych odzywkach ejst to okolo 14% , gdzy konkurencja daje ponad 30% np NUTREND.
Szacuny
8
Napisanych postów
2058
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21306
Witaj Illinois,
Firma NUTREND nie jest dla nas wzorcem . Proponujemy przeanalizowanie cen odżywek znaczących firm na rynku.
Ceny detaliczne podawane w naszym cenniku są cenami sugerowanymi dla kontrahentów. W praktyce każdy odbiorca stosuje własną politykę cenową i zgodnie z tym kształtuje ceny detaliczne.
Ceny o które pytasz pochodzą sprzed 3 lat. Były one zabezpieczeniem dla klientów przed zbyt wysokimi cenami w sklepach.
Obecnie ceny nowych produktów są ustalane z uwzględnieniem wysokich marż dla sklepów.