...
Napisał(a)
Witam, potrzebuje spalić kilka kg czystego tłuszczu (4 dokładnie). Trochę już ćwiczę i efekty widzę ale jednak niezadowalające w stosunku do moich planów. Od dzisiaj zacząłem przyjmować thermo speed extreme Olimpu 2 tabletki rano ( porcja 182mg kofeiny) plus 2 tabletki okolo 16 (drugie 182 mg kofeiny) lecz efekty były znikome, od jutra zwiększę do 3 tabletek na porcje (6 dziennie) plus dodatkowo jestem zainteresowany efedryną. Wyczytałem, że odpowiednia ilość to około 25mg 2 razy dziennie (z tego co wyczytałem to była najpopularniejsza odpowiedź). Wiem, że trzeba to łączyć z kofeiną. Tak więc mam taki plan 3 tabletki TSE plus 2 tabletki tussipectu (30 mg razem) plus kolejna taka porcja o godzinie około 16. Mam jedynie 60 tabletek TSE więc chciałbym się w tym zamknąć bez potrzeby kupowania kolejnej porcji. Możecie powiedzieć mi czy to jest odpowiednia porcja i czy dawkowanie jest odpowiednie? Dodam, że trening siłowy 3 razy w tygodniu aeroby 2-3 razy w tygodniu, dieta ściśle wyliczona i pilnowana. Jako, że efedryna jest klasyfikowana jako doping swoje pytanie kieruje akurat do tego działu :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!