Cześć. 3 miesiące temu zacząłem chodzić na siłownię zauważyłem dużą poprawę w wyciskaniu na ławce z 80 kg do 120 kg. Wychodzi na to że w 3 miesiące poszło o 40 kg. Trochę się krępuje bo teraz wszyscy gadają że muszę coś brać "Kujesz w dupe " Staram się ich olewać, ale to powoli staję się denerwujące . Dlaczego tak szybko wzrosło o 40 kg ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jaką masz wagę ??
Normalne że jak zacząłeś trenować to stałeś się silniejszy :) 40kg w 3miechy to jednak sporo nawet na początki :)
Zmieniony przez - Gawlak w dniu 2014-02-06 21:52:37
Normalne że jak zacząłeś trenować to stałeś się silniejszy :) 40kg w 3miechy to jednak sporo nawet na początki :)
Zmieniony przez - Gawlak w dniu 2014-02-06 21:52:37
...
Napisał(a)
zarzucaj filmik i olej zazdrośników :)
...
Napisał(a)
No dzisiaj podnosiłem więc jutro nie dam już rady, ale za tydzień na pewno będzie. Dzięki .
...
Napisał(a)
jak sie pytaja to mow ze tak i to w oba posladki :) prawda duzy progres ale widocznie masz predyspozycje jesli tak jest faktycznie. Tylko pozazdroscic :)
...
Napisał(a)
W rodzinie miałem zawodowego boksera ;) Ale to chyba nie ma nic wspólnego z tym .
...
Napisał(a)
zarzuć filma na dniach z tym swoim 120 bo sam jestem ciekawy :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat