Siema, mam za sobą półroczny low carb. Efekty po części mnie zadowalają z 82-83kg na 77-78 praktycznie bez utraty masy mięśniowej a konkretnym zejściu z fatu. Zaczynałem od około 18% teraz zostało go pewnie koło 15% 6cio pak sie pokazuje, jednak ciagle mi malo. Diete prowadze na prawde sumiennie. trening silowy 3 razy w tygodniu + codzienne aeroby zaraz po przebudzeniu wcianajac tylko bcaa(po treningu sniadanie) i w dni treningowe zaraz po silownii (30minut biegania 60-70%max). Moim priorytetem jest zejście do 10% bf.
Od jakiegos czasu sylwestka zbytnio sie nie poprawiwa mimo restrykcyjnej diety- białka 180-210~~, tluszcze 100 wegle 100 zapotrzebowanie wynosi niby 3000~~ ja wcinam 2500 w maxie. Do głowy wpadł mi pomysl, ze moze z moja sylwestka jest cos nie tak i moze diete trzeba ustalic inaczej. Ponizej wrzuce fotki, jakby ktoś mógł niech rzuci okiem i sprawdzi co tam nie gra ;)
+dołączam przykładową diete. dzięki :)

Od jakiegos czasu sylwestka zbytnio sie nie poprawiwa mimo restrykcyjnej diety- białka 180-210~~, tluszcze 100 wegle 100 zapotrzebowanie wynosi niby 3000~~ ja wcinam 2500 w maxie. Do głowy wpadł mi pomysl, ze moze z moja sylwestka jest cos nie tak i moze diete trzeba ustalic inaczej. Ponizej wrzuce fotki, jakby ktoś mógł niech rzuci okiem i sprawdzi co tam nie gra ;)
+dołączam przykładową diete. dzięki :)