Szacuny
3
Napisanych postów
595
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7766
Witam!
ogolnie jestem w trakcie ogladania programu "wierzyc nie wierzyc" w national geografic...Pokazywali jakies mistrza "tajemnych sztuk walki" nazwy niestety nie pamietam , ktory za pomoca dotkniecia w odpowiednia miejsca obezwadnia sparing "partnerow" w co jeszcze moge uwierzyc ,ale pokazywali jak bez dotkniecia koles obezwadnial ludzi, on mowi ,ze to dzieki przeplywowi tchi , naukowcy w dalszej czesci beda probowac wytlumaczyc to ciekawe zjawisko hipnoza... czyli jednak jakis wplyw on ma...
ogladal to ktos jeszcze i jakie macie zdanie na ten temat???
i sorka za temat z d....;) pod koniec programu napisze co ja o tym sadze, zeby nie sugerowac;)
Szacuny
11163
Napisanych postów
51744
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak, mam takie zdanie że było już wiele takich 'tajemnych mistrzów' i gdy próbowali sił ze zwykłymi trenującymi sporty walki dostawali w******* czyli ściema, pozdro
Szacuny
3
Napisanych postów
595
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7766
a wiesz co mnie w tym rozbawilo na koncu jak juz wspomnialem jakis naukowiec sceptyk poddal sie w rece jednago z czlonkow powiedzmy tego klubu i co oczywiscie fiasko...;) mistrz stwierdzil ,ze wystarczy ruszyc palcem ,zeby taki atak bez dotykowy sie nie powiodl, ale dziwi mnie jedynie fakt osob ,ktorzy sa wokol tego kolesia i ktorzy sa na pokazach, albo to jest jego sugestia o=albo walek od poczatku do konca, tylko szkoda ,ze postronnych naiwnych czesto bardzo mlodych ludzi nabieraja;/
a cos podobnego widzialem na pokazach systiemy nawet niektore filmiki na you tube sa jeszcze dostepne...
Zmieniony przez - stary_wuja w dniu 2010-05-02 21:03:39
Szacuny
0
Napisanych postów
83
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1151
Wrzuci ktoś filmik z tymi kolesiami w żółtych "kimonach" co za pomocą energii chi pokładali po 10-20 przeciwników ,bo to mój ulubiony filmik a nie pamiętam nazwy :/
Szacuny
11163
Napisanych postów
51744
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
faceci w żółtych kimonach to mistrzowie yellow bamboo czy jakoś takteż mój ulubiony filmik,szkoda ze najblizsza szkołą tego stylu(trudno to nazwac sztuką chyba że sztuka oszukiwania) jest w holangii czy belgi
Zmieniony przez - spidziu065 w dniu 2010-05-03 11:51:42