...
Napisał(a)
Mam do kupienia cos takiego jak enclomiphene citrate... Czy to jakas ulepszona wersja clomidu? Czym to sie rozni od zwyklego? Generalnie mam dostep do roznych rzeczy jakiejs nowej generacji i jestem w szoku co tu jest. Mózg mi sie lasuje
zaznaczam że nic nie sprzedaje, tylko pytam czy ktos mial z tym stycznosc i czym to sie w praktyce rozni. Czy warto to brać?

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
enclomiphene citrate to cytrynian klomifenu, czyli zwykły clomid... widać, łeb już dawno zlasowany...
1
...
Napisał(a)
Dziękuie za komplement
Ten sam producent ma w ofercie clomiphene citrate oraz enclomiphene citrate... I są 2 różne opakowania. Więc w takim razie producent musi mieć łeb zlasowany 

...
Napisał(a)
Różnią się połączeniem izomerów i nie jest to żadna ulepszona wersja....
1
...
Napisał(a)
Ooo juz jednak zmiana wersji i juz nie zwykly clomid tylko inny... Widac kto tu ma zlasowany leb i w dodatku jest burakiem (nick mowi sam za siebie)
pozdrawiam normalnych
Zmieniony przez - Martin9999 w dniu 2022-08-14 21:00:29

...
Napisał(a)
Martin9999Ooo juz jednak zmiana wersji i juz nie zwykly clomid tylko inny... Widac kto tu ma zlasowany leb i w dodatku jest burakiem (nick mowi sam za siebie)pozdrawiam normalnych
Cytrynian klomifenu i klomifen, to jest to samo (clomid) i żadnej wersji nikt nie zmieniał.
1
...
Napisał(a)
Psycho DadMartin9999Ooo juz jednak zmiana wersji i juz nie zwykly clomid tylko inny... Widac kto tu ma zlasowany leb i w dodatku jest burakiem (nick mowi sam za siebie)pozdrawiam normalnych
Cytrynian klomifenu i klomifen, to jest to samo (clomid) i żadnej wersji nikt nie zmieniał.
Chlopie ja pytalem czym sie rozni enclomifen od klomifenu, a nie cytrynian klomifenu od klomifenu

Myslalem ze ktos bedzie mial cos sensownego do powiedzenia a tak to sobie po prostu w google po angielsku poczytam albo zapytam producenta.
Zmieniony przez - Martin9999 w dniu 2022-08-14 21:27:19
...
Napisał(a)
Człowieku przeczytaj swój pierwszy post o co pytałeś, cytuję - "enclomiphene citrate... Czy to jakas ulepszona wersja clomidu".
Wątpię żebyś coś przeczytał po angielsku
a z translatora i tak nic nie zrozumiesz.
Wątpię żebyś coś przeczytał po angielsku

1
...
Napisał(a)
Psycho DadCzłowieku przeczytaj swój pierwszy post o co pytałeś, cytuję - "enclomiphene citrate... Czy to jakas ulepszona wersja clomidu".
Wątpię żebyś coś przeczytał po angielskua z translatora i tak nic nie zrozumiesz.
No tak napisalem i chyba nie trzeba być geniuszem zeby sie domyslic ze chodzilo w tym zdaniu o to czy to ulepszona wersja zwykłego clomiphene citrate

Zmieniony przez - Martin9999 w dniu 2022-08-14 23:28:42
...
Napisał(a)
Mam gdzieś artykuł z dawkowaniem o tym enklomifenie z 2014 roku,musiałbym poszukać bo to na papierze,ogólnie jest to spotykane w USA i stymuluje podwzgórze do uwalniania FSH ,u nas stosuje się w tym celu tamoxyfen,natomiast cytrynian clomifenu stymuluje przysadkę do wydzielania lh.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!